Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Ale czaderski drapakchyba nowy, bo frędzelków nie ma
![]()
On jest ruchomy ? można go ustawiać, przestawiać poziomy jak się chce ?
kalair pisze:Faktycznie, chyba nówka nie śmigana, bo mój wygląda juz jak..nie wiem coTrzeba powymieniać sznurki na co najmniej 3 słupkach. No, ale to w końcu służy do drapania, czy nie?
klaudiafj pisze:Moli25 pisze:Ale czaderski drapakchyba nowy, bo frędzelków nie ma
![]()
On jest ruchomy ? można go ustawiać, przestawiać poziomy jak się chce ?
Ruchomy jest w połowie, bo można sobie jakby to powiedzieć go częściowo złożyć i wtedy nie będzie prosto szedł tylko będzie miał kąt np 90 stopni.
Mam go od lipca chyba poprzedniego roku.kalair pisze:Faktycznie, chyba nówka nie śmigana, bo mój wygląda juz jak..nie wiem coTrzeba powymieniać sznurki na co najmniej 3 słupkach. No, ale to w końcu służy do drapania, czy nie?
A co do frędzelków moje Drogie Panie - to nie z moimi kotami takie numery! One nigdy nawet pół paznokcia nie zdrapały i nie urwały żadnej niteczki. Do drapania u nas służy dywanGdzieżby one drapały po słupku hehe Także drapak wygląda jak nowy
Marysia na nim śpi, Kituś rzadko.
Miałam zawiesić karmnik na sikorki za tym oknem, żeby ptaki przylatywały kotom pod nos - ale nie ma zimy :/ i nie ma ptaków :/
klaudiafj pisze:Na dobranoc - po prostu padłam!![]()
Piękne!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 22 gości