Salem 11 pisze:Nie musiałaś, sama chciałaś.A kotecek nie chciał być sam.
Na wichurę? Nigdy w życiu!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Salem 11 pisze:Nie musiałaś, sama chciałaś.A kotecek nie chciał być sam.
Myszolandia pisze::1luvu:![]()
agusialublin pisze:No tak a te już pewnie chrapią![]()
Wstawać Dziewczynki wstawać![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Wiesz ty jakiego okropecznego miałam łykęda? Najsampierw Duża se pojechała do Dziatka a nas kotki zostawiła same w domciu. A był okropeczny wiater. A jak wróciła, to nam dała okropeczności do pysiów! Mała Ciorna aż się popłakusiała! Ja byłam dzielmna, nie płakałam, ale się troszku obraziłam i Duża musiała mię przeprosiać kiołbaską.
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:agusialublin pisze:No tak a te już pewnie chrapią![]()
![]()
My nie chrapiemy! Śpimy bardzo elegancko.
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Wiesz ty jakiego okropecznego miałam łykęda? Najsampierw Duża se pojechała do Dziatka a nas kotki zostawiła same w domciu. A był okropeczny wiater. A jak wróciła, to nam dała okropeczności do pysiów! Mała Ciorna aż się popłakusiała! Ja byłam dzielmna, nie płakałam, ale się troszku obraziłam i Duża musiała mię przeprosiać kiołbaską.
Książniczka Ofelja
Mam udrapnąć Waszą Dużą?
MaryLux pisze:agusialublin pisze:No tak a te już pewnie chrapią![]()
![]()
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:No tak a te już pewnie chrapią![]()
![]()
taaaa![]()
tak jak i ja czyli z otwarta buzią
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Wiesz ty jakiego okropecznego miałam łykęda? Najsampierw Duża se pojechała do Dziatka a nas kotki zostawiła same w domciu. A był okropeczny wiater. A jak wróciła, to nam dała okropeczności do pysiów! Mała Ciorna aż się popłakusiała! Ja byłam dzielmna, nie płakałam, ale się troszku obraziłam i Duża musiała mię przeprosiać kiołbaską.
Książniczka Ofelja
Mam udrapnąć Waszą Dużą?
Ineczko. Już ją udrapałyśmy. Najgorsze, że wczoraj znowuż mię wciskła okropeczność do pysia i dziś też chce mię wcisknąć. Ale będę walczyć jak lwię!![]()
Książniczka Ofelja bojowna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 321 gości