Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sistersy25 pisze:To już wiem skąd to prawie "królewskie" zachowanie u Lolity ^^ Pannica musi mieć wszystko czego zapragnie;p
kalair pisze:Masz rację, Maciuś nie!![]()
Kitusia rasowa??? A jaka rasa?? MNie wygląda na dachóweczkę..
kalair pisze:Ania!!!! Czy tu widać KOLORKI!?![]()
klaudiafj pisze:kalair pisze:Masz rację, Maciuś nie!![]()
Kitusia rasowa??? A jaka rasa?? MNie wygląda na dachóweczkę..
To była książka ras domowych - tzw dachóweczk, które też mają swoje rasy, jedne są buraskami, inne krówkami, inne jak Maciuś nie pamiętam, co lekarz powiedział o nim, chyba też że jest bury, ja bym powiedziała puchatek, ale to też jest jakaś "rasa", bo widujemy sporo podobnych kotów - np odpowiednika damskiego Maciusia ma Ewa L. - to Zuzia![]()
Muszę zdobyć tą książkę, bo była wyjątkowa
No to może lepiej będzie brzmiało - odmiany domowe, choć defacto to też rasy, choć nie uznane
Sihaja pisze:kalair pisze:Ania!!!! Czy tu widać KOLORKI!?![]()
Piękna! I ten ogonek
sistersy25 pisze:Hahah, jakby się udało tylko taki filmik nakręcić, trafić w sytuację:D Ostatnio nie zdążyłam nawet ręki wyciągnąć;p jak małą zsunęła się ze stołu zaczepiając głową o krzesło ^^ Ale zawsze doprowadza to wszystkich domowników do ataku śmiechuBędę za nią wszędzie chodzić i a nóż trafię i nakręcę
kalair pisze:sistersy25 pisze:Hahah, jakby się udało tylko taki filmik nakręcić, trafić w sytuację:D Ostatnio nie zdążyłam nawet ręki wyciągnąć;p jak małą zsunęła się ze stołu zaczepiając głową o krzesło ^^ Ale zawsze doprowadza to wszystkich domowników do ataku śmiechuBędę za nią wszędzie chodzić i a nóż trafię i nakręcę
No to jest problem z fotkami, i filmami, koty sprytnie robią coś, jak nie ma jak udokumentować!
sistersy25 pisze:aj, kocham takie ślimakowato zwinięte ogoneczki
kalair pisze:Ach Monia... szczęśliwaś jest..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Nul i 27 gości