klaudiafj pisze:Dobra trochę się naumiałam teraz - szylkretka występuje tylko u kotek, kocurów takich nie ma
A ja się naprodukowałam.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Dobra trochę się naumiałam teraz - szylkretka występuje tylko u kotek, kocurów takich nie ma
kicikicimiauhau pisze:Tak patrzę na Safi... Bardzo przypomina moje dwie nieżyjące juz koteczkiOcelotka dozyła na wolnosci 12 lat, zimą 2010 zniknęła, na wiosnę, kiedy była odwilż, na ulicy znalazlam fragmenty Jej futerka
Szylkrecia mieszkała podwórko dalej, przychodziła na jedzonko pod mój blok, była kochaną koteńką, przyjazniła się takze z nieżyjacą już Milusią.. Zniknęła wraz z trójką innych kotów, pytałam mieszkancow tamtejszego podworka, szukałam po sąsiednich ulicach.. Stało się cos złego
![]()
Z tamtejszego stada zostały Szpieguś (u mnie w domu) i Rudasek. On zginął 30.06.2013 tragicznie, smiertelnie zostal potrącony przez samochod, nawet nie było szansy Mu pomóc... Jeszcze wieczorem byl na karmieniu, widzialam przez okno jak się wyleguje na dachu garazu... Strasznie to smutne..
Wylalam trochę smutków...
Zyczę duzo zdrowka dla Safi (i dwoch pozostalych dziewczynek tez), bo widzę w nich cząsteczkę moich kochanych szylkretek, które są już niestety za TM
Caragh pisze:kalair pisze:O właśnie!Popatrz, domagał się, i..zniknął! Typowy facet?
![]()
Który chce kocice na własność? Phi. No na prawdę, spodziewałam się czegoś więcej po Mru :8
sistersy25 pisze:Szylkretki : umaszczenie trójkolorowekocurek tez bywa ale wówczas bezpłodny
i baardzo rzadko
o tak, migreny trwają przeważnie kilka dniżycia wtedy nie ma
anulka111 pisze:http://swiatkotow.pl/strefa-wiedzy/artykuly/genetyka/art,229,szylkretowe-ksiezniczki.html tu artykul o szylkretkach i wyjasnia kiedy kocur moze byc szylkretowy ,bo moze taki byc bardzo rzadko
kalair pisze:sistersy25 pisze:Szylkretki : umaszczenie trójkolorowekocurek tez bywa ale wówczas bezpłodny
i baardzo rzadko
Dla mnie nie ma, umieram na umywalką.![]()
sistersy25 pisze:kalair pisze:sistersy25 pisze:Szylkretki : umaszczenie trójkolorowekocurek tez bywa ale wówczas bezpłodny
i baardzo rzadko
O to tak jak ja, tyle ze nad miska w pokoju
kalair pisze:sistersy25 pisze:kalair pisze:sistersy25 pisze:Szylkretki : umaszczenie trójkolorowekocurek tez bywa ale wówczas bezpłodny
i baardzo rzadko
O to tak jak ja, tyle ze nad miska w pokoju
Ja z miski zrezygnowałam, muszę się umyć.Matko, ale tematyka..
sistersy25 pisze:Lolita wg wet jest europejczykiem krótkowłosym , i tak patrząc na jej pycha i długaśny ogon, oraz zaokrąglone uszy to w sumie podobna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Nul i 27 gości