Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofka pisze:Słuchajcie, szukam dla Heli drapak, może nie za drogi, ale zdecydowanie stabilny, z zabawką i legowiskiem, może coś podpowiecie, bo moje krzesła już nie dają rady
milva b pisze: mam do oddania taki mały stabilny drapak dla kociąt
Bardzo dziękujemyiwaka pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=166616 Ogłoszenie z bazarku -ktoś chce sprzedać drapak
kicikicimiauhau pisze:Kochana jestZ tą łapeńką, a jaka dzielna...
alessandra pisze:Śliczna i pomocna , mimo nóżki -to się nazywa prawdziwa przyjaciółka -pomaga , jak umie, aby zdążyć przed świętami![]()
nooo..bo my czarne takie już jestemy -buziaka dla dziewczyny Tuliś
Meteorolog1 pisze:Pozdrawiam śliczna czarną koteczke
tinga7 pisze:Wspaniałych Świąt dla Ciebie i HelenkiBawcie się, odpoczywajcie i zdrowiejcie!
Cindy pisze:Zycze Wam spokojnych ale i radosnych Swiat - a Pieknej Helenie szybkiego powrotu do formy i wiele szczesliwych lat ze swoja Pancia
Cindy pisze::( Ojej...a nie trzeba lapki jakos bandazowac (usztywnic) skoro jeszcze nie zrosnieta a gips zdjety? Zeby piekna Helenka Trojanska nie narobila sobie biedy stajac na nozce![]()
![]()
za pieknosc
![]()
![]()
![]()
Zofka pisze:U nas bez zmian, kocisz wylizuje ranę, ale zdaje się, że gwóźdź ciągle drażni skórę i mam wrażenie, że rana nie zagoi się dopóki nie pozbędziemy się tego żelastwa.Trochę dłuży nam się już to leczenie, choć z drugiej strony wiem, że przyspieszyć się nie da. Przed nami jeszcze 3 tygodnie, mam nadzieję, że to wystarczający czas, żeby te kosteczki w końcu się zrosły.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 49 gości