puszatek pisze:spokojnego dnia, Ewuniu![]()
Witaj Basiu!

Dziękuję i wzajemnie życzę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Prawie się wczoraj z babom pokłóciłam bo moim zdaniem poprzednim razem mówiła co innego a teraz twierdziła że nie. Niestety nie mogę jej tego udowodnić
klaudiafj pisze:Ewa L. pisze:Prawie się wczoraj z babom pokłóciłam bo moim zdaniem poprzednim razem mówiła co innego a teraz twierdziła że nie. Niestety nie mogę jej tego udowodnić
Audyty to specyficzne okoliczności, robi się wszystko na błysk na ten jeden moment w roku, po czym przychodzi "towarzystwo", w firmie prawie święto, bo wszyscy pięknie ubrani i uśmiechnięci na wyrost. Audytujące towarzystwo siada, stół się zastawia kawami i ciastami i leci... Wszystko musi być tak jak to pisze na druczkach. I często tak jest, że obywatele audytorzy przechodzą samych siebie i gubią się w tym i wychodzi jak wychodzi... raz mówią jedno, a potem mówią drugie, a może im się myli w ogóle jeszcze z inną firmą ! Mówię z własnego doświadczenia![]()
Napij się dziś winka i pobaw z koteczkami, to może zapomnisz o tych babach
aannee99 pisze:Ewcia,takie dni niestety są ... chyba u większości z nas,a ta pogoda za oknem niestety ma spory wpływ na ten nasz nastrój4 kawy do godziny 13?. Dużo Ewcia...
aannee99 pisze:Ewcia,takie dni niestety są ... chyba u większości z nas,a ta pogoda za oknem niestety ma spory wpływ na ten nasz nastrój4 kawy do godziny 13?. Dużo Ewcia...
barbarados pisze:Hej
Dziś u mnie marsz żywych trupów .Nie pomaga kawa ani energetyk
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 33 gości