Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 08, 2015 23:06 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Ale cudowne
Mnie się najbardziej podobają te
To drugie byłabym w stanie może zrobić dla Mychy,żeby więcej miejsca w chałupie było

https://www.facebook.com/ArchiDesiign/p ... =3&theater

https://www.facebook.com/ArchiDesiign/p ... =3&theater

I hej Ekipa :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt sty 09, 2015 0:40 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Prześliczne drapaki! :) Ah gdybym umiała to bym zrobiła mojej :D to byłby raj dla naszych dzieciaków:D
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Pt sty 09, 2015 12:07 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Dzień dobry :)
Kupiłam moim jakiś czas temu drapak 'domek z piernika' z zooplusa wysoki na 180 cm i jeszcze się martwiłam, że za niski. Nic z tych rzeczy - obie moje panny bały się siedzieć na tym najwyższym piętrze, ja je tam podsadziłam i musiałam ściągnąć. Więc musiałam przekombinować ten drapak tak, żeby był niższy i udało się. Teraz ma może najwyższy punkt 155 a też żadna na nim nie siedzi - siedzą w niższych partiach. Na meble nawet skaczą, ale na drapak nie, ciekawe dlaczego? Może za lichy i za wąskie ma platformy... Może jakby półka najwyższa była szeroka i długa i wyścielona misiem... hmm i stabilna.. :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt sty 09, 2015 12:35 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Hej

Jaki koci raj kotałkom można stworzyć,prawda?. Byle by mieć pieniądze i miejsce :ok: Nasz drapak ma 197 cm wysokości,Tosia jak malutka była,to bez problemu wdrapywała się na samą górę,schodzenie też miała opanowane do perfekcji,ale Marcel na początku się bał i leżał tylko na pierwszej półeczce,po jakimś czasie odważył wdrapywać się na drugą,a jeszcze później odkrył,że legowisko na samej górze jest idealne do spania i to właśnie tam najwięcej czasu spędzają :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt sty 09, 2015 13:23 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Doberek wszystkim koteczkom i Cioteczkom! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt sty 09, 2015 13:24 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Dzień dobry kalair :)
Obrazek

aannee99

Post » Pt sty 09, 2015 14:33 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

No cóż... Drapak moich pannic ma jakieś 1,20m. Dla Ofelii to stanowczo za nisko. W dodatku "miś" miejscami dziurawy, dolny słupek zdrapany (Ofelia wydrapała dziurę w sizalu), górna półka się chwieje, budka na dole służy jako stabilizator (po wsadzeniu do niej grubej książki i granitowej kostki brukowej.
Tak to jest, jak się kupuje używane. I tak nie jest źle, bo drapak trochę posłużył. Może jeszcze uda mi się go zreanimować.
Jakbym kupiła pannicom nowy, to ten stary po reanimacji powędrowałby do sypialni.

Tylko dlaczego drapaki są takie pierońsko drogie :|
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt sty 09, 2015 14:42 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

MB&Ofelia w zooplusie jest wybór i to tanich - mój wysoki kosztował 269 zł zobacz http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki_dla_kota/drapak_duzy/180_cm/358527
:kotek:
Hej wszystkim :)
Ja się zbieram bo dziś po przerwie świątecznej mam pierwsze zajęcia z foto w ZPAF w Katowicach - trza jechać, a tak się nie chce tymi busami..

klaudiafj

Post » Pt sty 09, 2015 15:03 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Fakt,w Zooplusie mają naprawdę fajny wybór,tak sądzę bynajmniej :) Nasz jest naprawdę 'wypasiony',duży,a jednak miejsca dużo nie zajmuje,bo nie jest na boski rozbudowany,a na tym też mi zależało,bo miejsca tutaj mało na rozbudowany drapak. Koty te drapaczysko pokochały bardzo szybko :ok: Jest ciężki,stabilny,ale ja jednak dokupiłam mocowania do drapaka ( też w Zooplusie ),jest jeszcze bardziej stabilny :ok:
Obrazek

aannee99

Post » Pt sty 09, 2015 16:52 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Tych drapaków jest tyle, że w oczach się przewraca :roll:
Jakieś 4 miesiące temu kupiliśmy Moli nowy drapak z siedziskiem :ryk: fajne do zabawy i do chowania się na chwilę w domku, ale żeby używać nowego drapaka ? a gdzie tam :ryk:
Obrazek
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt sty 09, 2015 16:55 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

No to moja ma jakiegoś malentasa nie drapak, ale już się przymierzam o zakupy jakiegoś większego, by miała gdzie ta swoją nie spożyta enerenal wykorzystać! :p
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Pt sty 09, 2015 17:08 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Moje mają prawie 3-metrowy I oczywiście góra sama jest preferowana. :P Koty to stworzenia nadziemne. :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt sty 09, 2015 20:22 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Jutro zaśmiecę wątek i wstawię fotę , jak moje zdemolowały drapak . Teraz czegoś w zooplusie szukam .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt sty 09, 2015 20:26 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Ja zwykle kupuję w krakvecie. Co nieco się tam ostatnio pozmieniało, teraz też można zbierać punkty, i za punkty jest m.in. drapak - ale wieża :| Nie mam nic przeciwko wieży, poza tym, że dla Ofelii powinna być ze dwa razy wyższa!
Ale i tak nie wiem, czy dozbieram do tej wieży... Chyba za mało kupuję.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt sty 09, 2015 23:49 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Moli25 pisze:Tych drapaków jest tyle, że w oczach się przewraca :roll:
Jakieś 4 miesiące temu kupiliśmy Moli nowy drapak z siedziskiem :ryk: fajne do zabawy i do chowania się na chwilę w domku, ale żeby używać nowego drapaka ? a gdzie tam :ryk:
Obrazek

Też kiedyś taki miałam i bardzo się podobał Kitusi i Maciusiowi :) Kitula rezydowała na parterze, gdzie leżąc na plecach, wbijała paznokcie w sufit budki i tak pedałowała rękami, że jeździła w tej budce na plecach w kółko :ryk: :ryk:

klaudiafj

[poprzednia][następna]