Zdjęcia dwóch pozostałych kotek z Zawad.
Na pierwszym zdjęciu kicia N°451. Kto powiedział, że w lecznicy trzeba się stresować ?

I czarna kicia N°452.

Ich zabiegi będą kosztować 220 zł w sumie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Arcana pisze:Pani Krystyna Pomarańska z Zawady koło Zamościa ma tytuł Kociarza Roku 2010 przyznawanego przez czasopismo Cztery Łapy. Niestety za tym nie idzie zadna pomoc, a Ona pomaga zwierzakom ze swojej okolicy, nie tylko tym, ktore przyjmie do domu. W domu tez ma juz duze stadko starszych, nierzadko chorych psów i kotów. A jej tymczasy czesto czekają w kolejce na sterylki i kastracje, bo najpierw myśli o zwierzakach, ktore nie mają takiej opieki.
Jeszcze raz wielkie podziekowania w Jej imieniu.
Arcana pisze:Pani Krystyna Pomarańska z Zawady koło Zamościa ma tytuł Kociarza Roku 2010 przyznawanego przez czasopismo Cztery Łapy. Niestety za tym nie idzie zadna pomoc, a Ona pomaga zwierzakom ze swojej okolicy, nie tylko tym, ktore przyjmie do domu. W domu tez ma juz duze stadko starszych, nierzadko chorych psów i kotów. A jej tymczasy czesto czekają w kolejce na sterylki i kastracje, bo najpierw myśli o zwierzakach, ktore nie mają takiej opieki.
Jeszcze raz wielkie podziekowania w Jej imieniu.
Axa76 pisze:A co z tą kotką z Zamościa? Bo na fb ktoś pisze, że chciał jej pomóc, ale nie ma odpowiedzi na wiadomość... chociaż jeśli ktoś pisał do nieznajomej osoby przez fb, to mogło trafić do "innych" i nie być w ogóle zauważone...
Axa76 pisze:Aha... no to może i lepiej...
Arcana pisze:Chiara, jeśli masz więcej zdjęć tej biało-szarej kotki, to wyślij mi proszę na maila arc2@o2.pl. Oglaszam tę koteczkę, ale mam słabe zdjęcia. Jej bracia są juz w DS w Warszawie, a ona nie ma szczęścia.
Arcana pisze:Dostałaś też może zdjecia bialej kotki z szarym ogonem? Ma swój watek na Miau, zaczelam jej szukac DS, ale tez nie mam zdjec viewtopic.php?f=1&t=166000
Mam nadzieję, ze sterylki pomoga również w ich adopcji
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 74 gości