Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 07, 2015 22:24 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

A u mnie animonda to jedyna karma :D którą kupuje od dawna i idzie znakomicie
albo puszeczki albo tacki, idą ze smakiem
Iams saszetki w sosie też smaczne i też schodzą
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro sty 07, 2015 22:37 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

To moja lubi Animoda, applaws (najbardziej), royala niet:p co do whiscasa itp zawsze krzyczę na siostrę jak kupi, Lola je, nie wybrzydza, ale na je się tego kociego Mc Donalda i wtedy normalnego nie chce ruszyć :p Nadodają tych polepszaczy smaku i potem trzeba kombinować aby dziecko coś pożywnego zjadło ^^ :evil:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Śro sty 07, 2015 22:40 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

No właśnie koty nie chcą jeść zdrowego kociego jedzenia, bo nie ma w nim polepszaczy smaku. Whiskasy i te inne nafaszerowane są zapachem i smakami które koty lubią.
Obrazek

agusialublin

Post » Śro sty 07, 2015 22:44 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

agusialublin pisze:No właśnie koty nie chcą jeść zdrowego kociego jedzenia, bo nie ma w nim polepszaczy smaku. Whiskasy i te inne nafaszerowane są zapachem i smakami które koty lubią.

No dokładnie :ok: Jedyne wyjście unikać kocich Mc Donaldsów :ok:
Obrazek

sistersy25

Post » Śro sty 07, 2015 22:50 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Moje nie lubią kitketa i whiskasa, choć tego drugiego czasem zjedzą - mają teraz w ofercie jakieś ciekawe smaki na które czasem się skusiłam, ale to bardzo bardzo rzadko. Ale za to feliksa uwielbiają, głównie tego z dodatkiem warzyw - pomidory czy cukinia. To ich ulubiona saszetka. A Rojala saszetek nie lubią :/ Z drogich to lubią te gdzie są kawałki mięsa. Ale też wybrednie. Ogólnie to połowę saszetki obojętnie jakiej i tak wyrzucam :/
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro sty 07, 2015 22:52 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

A się tym naszym futrom w dupkach poprzewracało :201464
Obrazek

agusialublin

Post » Śro sty 07, 2015 22:54 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

klaudiafj pisze:Moje nie lubią kitketa i whiskasa, choć tego drugiego czasem zjedzą - mają teraz w ofercie jakieś ciekawe smaki na które czasem się skusiłam, ale to bardzo bardzo rzadko. Ale za to feliksa uwielbiają, głównie tego z dodatkiem warzyw - pomidory czy cukinia. To ich ulubiona saszetka. A Rojala saszetek nie lubią :/ Z drogich to lubią te gdzie są kawałki mięsa. Ale też wybrednie. Ogólnie to połowę saszetki obojętnie jakiej i tak wyrzucam :/

To tego felixa Lola tez próbowała i jej smakował, chociaż mała musi mieć akurat jak najmniejsze kawałeczki mięsa lub formę pasztetu :ok: No i najlepiej smakuje jej jak pani z ręki karmi :roll: nauczyłam głupia to mam :ryk:
Obrazek

sistersy25

Post » Śro sty 07, 2015 22:55 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

agusialublin pisze:A się tym naszym futrom w dupkach poprzewracało :201464

Rozpieszczone to im się przewraca :ryk:
Obrazek

sistersy25

Post » Śro sty 07, 2015 22:56 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Ja też zamawiam saszetki Feliksa w zooplusie, wchodzi znakomicie a jeszcze lepiej wychodzi druga stroną :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Śro sty 07, 2015 23:00 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

I ma smaków dla wybrednych :mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro sty 07, 2015 23:34 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

:D :201461 :201461
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw sty 08, 2015 0:28 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

A ja swoim też kupuję w zoo+ dla Zuzi musiki Gurmet Gold a dla Poli Felix w saszetkach mięsne i rybne smaki w sosiku.
Pasztety Gurmeta są bleeeeee.....
Felix w galaretce też jest bleeee................
Bozity, Aplawsy, Miamory i inne takie są dla Zuzi i Poli nie jadalne.
Kupiłam kiedyś Cosme bo była w promocji za 6 szt. 9,90 zł bo normalnie to 19,80 zł za 6 szt. kosztują ucieszona że im radochę zrobiłam a tu masz ci babo placek nawet powąchać dobrze nie chciały.
Dobrze że sponsorowałam nagrody w naszym miauowym konkursie kociej piękności to inne kotki dostały w nagrodę.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw sty 08, 2015 8:48 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Hej

Widzę,że na tapecie jedzonko kocie ;)
Moja Tosia zje każdą saszetkę/puszkę,wszystkożerna jest,dosłownie :P
Kupiłam ostatnio puszki Felixa w Zooplusie,uwielbia je,Marcel też je,ale on malutko,woli suchą karmę :roll:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw sty 08, 2015 8:52 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

agusialublin pisze:Mój najmłodszy to maruda jeśli chodzi o jedzenie.
Kocia karma nie smakuje tylko surowe mięsko, oj smakuje :D
Tylko chciałabym mu urozmaicić to jedzonko. Filet z kuraka, wołowinka, watróbka drobiowa i serduszka wcina aż mu sie uszka trzęsą.
No ale przecież nie będe go naokrągło tym samym karmiła. Co mu mogę jeszcze dawać do amciaku?

Mięso z ud kurczaka, indyk - biust lub gulaszowe, kaczka i gęś, królik - generalnie poza wieprzowiną każde mięso jest dobre.
Niektórzy dają np. skrzydełka i szyjki drobiowe do ogryzania (moja Ofelia tego nie ruszy, arystokratka nie będzie gryźć kosteczek :roll: ).

A propos kocich McDonaldsów - dawno dawno temu dawałam Ofelii whiskasa (no cóż, każdy albo prawie każdy zaczynał od marketówek). Jejuśku, jakie miała po tym gazy!!! :strach:
Później była animonda - ale po jakimś czasie się znudziła. No to dalejże próbować, co by pannica wzięła na ząb. Posmakowały jej gourmety i sheba. Do czasu, aż się shebą struła, i to tak, że dostała antybiotyk (sprzątałam kuwetę z zatkanym nosem i nadal miałam silny odruch wymiotny :strach: ).
Później były puszki grau - dobre, bezzbożowe, ale niestety zawierające wołowinę i cielęcinę (wtedy jeszcze nie wiedziałam, od czego Ofelii robią się rany na pysku). No i jakoś tak stopniowo przeszłyśmy na barfa.
Ale Ofelia nadal lubi McDonaldsa :| :roll:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw sty 08, 2015 8:55 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Skrzydełka,udka,ćwiartki,szyjki do obgryzania - super sprawa,moje futra to uwielbiają :ok:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

[poprzednia][następna]