Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro sty 07, 2015 10:47 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Myszolandia pisze:
mir.ka pisze:
Elenka to albo uciekła przy pierwszej rujce, albo ktoś ją wyrzucił ciężarną na ulicę :(
Dobrze, że akurat trafiła na Panią, która ją dokarmiała pod koniec ciąży , za co jej się Elenka odwdzięczyła przynosząc do jej sklepu cztery dwutygodniowe kociaki :mrgreen:
Co ją spotykało na ulicy to tylko ona sama wie i lepiej ,żeby o tym nie pamiętała :placz:
A Elenka chyba się szykuje na Twoją wizytę bo tak po troszeczku, ostrożnie daje brzusio głaskać :201461 , ale tylko nam :(

biedactwo kochane maleńkie :(
Oooo,bzunia daje tarmosić ?czuje,że mam na niego ochotę ? :oops:
wytarmoś tak ode mnie go też :oops: :1luvu:

tarmosić to jeszcze się nie da, ale delikatnie pogłaskać to mozna :D
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro sty 07, 2015 10:51 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

klaudiafj pisze:No tak, jak koty niezahartowane to łatwo o przeziębienie :/ Ale fajnie, że je wypuszczasz - wiadomo, że pod nadzorem - ale to im zdecydowanie czas urozmaica :) Też bym chciała mieć taką możliwość. Ze śniegiem to mi się kojarzy ta bajka o kocie Simonie :)
Obrazek
W poprzednim mieszkaniu otwierałam kotom balkon jak był śnieg to tam się bawiły, teraz nie mam nawet balkonu :/

ale Tofik to kot "dziki", który wtedy miał za sobą pół życia spędzonego na dworze, gdzieś w krzakach a u mnie zrobił się nagle taki delikatny :) , a jeszcze łobuz nie chciał tabletek, musiałam mu dawać zastrzyki i nie protestował :)
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Śro sty 07, 2015 10:59 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Dzień dobry :D
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro sty 07, 2015 11:07 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

aannee99 pisze:Dzień dobry :D

witaj Aniu :1luvu:
Obrazek

mir.ka

Post » Śro sty 07, 2015 19:58 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

mir.ka pisze:
klaudiafj pisze:No tak, jak koty niezahartowane to łatwo o przeziębienie :/ Ale fajnie, że je wypuszczasz - wiadomo, że pod nadzorem - ale to im zdecydowanie czas urozmaica :) Też bym chciała mieć taką możliwość. Ze śniegiem to mi się kojarzy ta bajka o kocie Simonie :)
Obrazek
W poprzednim mieszkaniu otwierałam kotom balkon jak był śnieg to tam się bawiły, teraz nie mam nawet balkonu :/

ale Tofik to kot "dziki", który wtedy miał za sobą pół życia spędzonego na dworze, gdzieś w krzakach a u mnie zrobił się nagle taki delikatny :) , a jeszcze łobuz nie chciał tabletek, musiałam mu dawać zastrzyki i nie protestował :)

Cześć .
a kto tam za tymi kotami trafi :roll: :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw sty 08, 2015 8:57 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Hej Mireczko

Co słychać,jak futrzaczki? :)
Obrazek

aannee99

Post » Czw sty 08, 2015 12:45 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

:201461 :201461 :kotek:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw sty 08, 2015 21:50 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw sty 08, 2015 22:15 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

mir.ka pisze:
Obrazek

my tak chcieliśmy uszczęśliwić kotki co by sobie odetchnęły i po balkonie pobiegały no i Gumisia załatwiliśmy :cry:
przeziębił się biedny :cry: koniec puszczania na balkon
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob sty 10, 2015 9:32 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

MaryLux pisze:Obrazek

ObrazekObrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Sob sty 10, 2015 9:38 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Witajcie w ten ponury sobotni dzionek :1luvu:
u nas pogoda jesienna- leje i wieje :(
trochę mnie nie było bo trzeba było trochę popracować po tym dłuuuuugim odpoczynku :wink:
choć moja drukarka chce mieć nadal wolne i nie chce drukować, chyba za długo odpoczywała :evil: , dobrze ,że mam już umówiony przegląd przy wymianie tonera :)
zaraz wstawię trochę fotek, bo być może zapomniałyście jak moje futerka wyglądają :(
Obrazek

mir.ka

Post » Sob sty 10, 2015 9:41 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Zdjęcia,o tak!!! :D
Obrazek

aannee99

[poprzednia][następna]