Moderator: Estraven
kromka pisze:barber, dzięki za linki, ale w temacie mokrych karm jestem trochę wybredna - jak mam kupić karmę złożoną głównie z kurczaka (albo mającą 20% mięsa) to wolę kupić ten kawałek kurczaka w sklepieTym bardziej, że mam już karmę suchą z kurczakiem.
Póki co waham się między Feringą, Granatapet i Catz Finefood, są teraz chyba w takiej samej cenie (6x200). Może wiecie, która jest najbardziej płynna?
kromka pisze:Póki co waham się między Feringą, Granatapet i Catz Finefood, są teraz chyba w takiej samej cenie (6x200). Może wiecie, która jest najbardziej płynna?
Moim zdaniem żadnej płynną nazwać nie można. Są to karmy typu mielonka z galaretką, u nas szału na to nie ma. Jak się skończą ( a podejrzewam, że nieprędko ) to będę się rozglądać za karmą w sosie. Przy okazji napiszcie, na którą warto zwrócić uwagę.kromka pisze:Póki co waham się między Feringą, Granatapet i Catz Finefood, są teraz chyba w takiej samej cenie (6x200). Może wiecie, która jest najbardziej płynna?
kromka pisze:barber, dzięki za linki, ale w temacie mokrych karm jestem trochę wybredna - jak mam kupić karmę złożoną głównie z kurczaka (albo mającą 20% mięsa) to wolę kupić ten kawałek kurczaka w sklepieTym bardziej, że mam już karmę suchą z kurczakiem.
Póki co waham się między Feringą, Granatapet i Catz Finefood, są teraz chyba w takiej samej cenie (6x200). Może wiecie, która jest najbardziej płynna?
Użytkownicy przeglądający ten dział: madziek*GONZO*, puszatek i 70 gości