Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon sty 05, 2015 23:45 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Ja im dam ubytki !
Czapkę wstawiłam , choć sie pośmiać . :wink:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto sty 06, 2015 12:32 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

barbarados pisze:Ja im dam ubytki !
Czapkę wstawiłam , choć sie pośmiać . :wink:

byłam, super :lol:

witajcie świątecznie :1luvu:
u nas dzisiaj prawie jak wiosna, słonecznie, plus trzy i śnieżek leży :D
zwierzyna w porządku, nie serwują mi żadnych niespodzianek typu - niejedzenie, cofki, biegunka
zoo+ uznał mi reklamację za wędkę i mam za nią odliczyć, a z wędką zrobić co zechcę np zawieźć do schroniska
a ja zostawię ją kotom , bo jak na razie się bawią....razem ze mną :mrgreen:
ale pokrywek nadal potrzebuję, a następne zamówienie dopiero pod koniec miesiąca :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto sty 06, 2015 12:46 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Hej :)
Ja mam taką wędkę, że ma metr takiej bardzo rozciągliwej gumki i na jej końcu piórka i inne bajery. Jak ją zobaczyłam to wiedziałam, że to ta i żadna inna. Marysia ubóstwia tą wędkę, więc polecam taką, za którą się coś ciągnie :)
Mirko wydedukowałam, że mieszkasz w domu, czyli masz własne podwórko. Zabierasz czasem koty na spacer przed dom? Np na śnieg, albo w lato na motylki?
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto sty 06, 2015 12:56 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

klaudiafj pisze:Hej :)
Ja mam taką wędkę, że ma metr takiej bardzo rozciągliwej gumki i na jej końcu piórka i inne bajery. Jak ją zobaczyłam to wiedziałam, że to ta i żadna inna. Marysia ubóstwia tą wędkę, więc polecam taką, za którą się coś ciągnie :)
Mirko wydedukowałam, że mieszkasz w domu, czyli masz własne podwórko. Zabierasz czasem koty na spacer przed dom? Np na śnieg, albo w lato na motylki?

podobną wędke kupiłam niedawno, ale z myszką na gumce, juz mało atrakcyjna :(
przed dom to koty same się wypuszczają, jak tylko drzwi się otworzy, bo trzeba pojeść trawy na kłaki :mrgreen:
a poważnie- to wychodzą ale pod nadzorem i tylko rude , nie wypuszczam ich samych bo się boję, żeby nic im się nie stało bo ulica obok, niby ruch mały ale jednak :(
i jeszcze psy u sąsiadów, albo by coś zjadły szkodliwego, ja u siebie nie stosuję chemii, oprócz długo działającego preparatu na mszyce, żeby mi róż nie zjadły :evil:
na śnieg nie wypuszczam po tym jak dwa lata temu Tofik zachorował na anginę wychodząc tylko przed dom na schody, bo dalej był śnieg i ziębił w łapki :lol:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Wto sty 06, 2015 12:58 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

mir.ka pisze:ale pokrywek nadal potrzebuję, a następne zamówienie dopiero pod koniec miesiąca :(

Ja mogę Ci wysłać moje pokrywki. chyba raz ich użyłam. ale będę dopiero 17-go w Kutnie
niestety zooplus mi się nie chce wyświetlić więc linka nie podeślę. ale z tego co pamiętam mam 3 sztuki: zieloną, i dwie jakieś w pomarańczu
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Wto sty 06, 2015 13:00 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

MonikaMroz pisze:
mir.ka pisze:ale pokrywek nadal potrzebuję, a następne zamówienie dopiero pod koniec miesiąca :(

Ja mogę Ci wysłać moje pokrywki. chyba raz ich użyłam. ale będę dopiero 17-go w Kutnie
niestety zooplus mi się nie chce wyświetlić więc linka nie podeślę. ale z tego co pamiętam mam 3 sztuki: zieloną, i dwie jakieś w pomarańczu

kolor nieważny tylko rozmiar, mnie są potrzebne te mniejsze na 400 g puszki
Obrazek

mir.ka

Post » Wto sty 06, 2015 13:02 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

To nie jest wędka tylko piórka na patyku. Mam ich w domu kilkanaście bo Pola uwielbia się nimi bawić.:)
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto sty 06, 2015 13:03 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

mir.ka pisze:
MonikaMroz pisze:

kolor nieważny tylko rozmiar, mnie są potrzebne te mniejsze na 400 g puszki

ja nie wiem jakie one były. chyba na 2 rodzaje puszek. z tego co pamiętam. jak byś zdjęcie wstawiła to bym Ci napisała czy mam takie czy inne. Bo link mi się nie otworzy niestety :(

MonikaMroz

Post » Wto sty 06, 2015 13:06 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Ewa L. pisze:To nie jest wędka tylko piórka na patyku. Mam ich w domu kilkanaście bo Pola uwielbia się nimi bawić.:)

moje kiedyś juz miały podobną, ale szybko wyrwały piórka, został im tylko patyk do noszenia w pyszczkach- jeden kot z jednego końca, drugi z drugiego :lol:
Obrazek

mir.ka

Post » Wto sty 06, 2015 13:08 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

U mnie ostatnio szaleństwo jest na punkcie długiej sznurówki. Amy sobie ja tak śmiesznie w pyszczku nosi i ona tak się ciągnie za nią. Albo Milunia z drugiej strony podchodzi i jej wyrwać chce :D
A wędki to tylko Mili uznaje i się bawi. Amy się ich boi :?

MonikaMroz

Post » Wto sty 06, 2015 13:15 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

MonikaMroz pisze:U mnie ostatnio szaleństwo jest na punkcie długiej sznurówki. Amy sobie ja tak śmiesznie w pyszczku nosi i ona tak się ciągnie za nią. Albo Milunia z drugiej strony podchodzi i jej wyrwać chce :D
A wędki to tylko Mili uznaje i się bawi. Amy się ich boi :?

sznurówki też są świetne do zabawy :ok:
Obrazek

mir.ka

Post » Wto sty 06, 2015 13:59 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

mir.ka pisze:
Elenka to albo uciekła przy pierwszej rujce, albo ktoś ją wyrzucił ciężarną na ulicę :(
Dobrze, że akurat trafiła na Panią, która ją dokarmiała pod koniec ciąży , za co jej się Elenka odwdzięczyła przynosząc do jej sklepu cztery dwutygodniowe kociaki :mrgreen:
Co ją spotykało na ulicy to tylko ona sama wie i lepiej ,żeby o tym nie pamiętała :placz:
A Elenka chyba się szykuje na Twoją wizytę bo tak po troszeczku, ostrożnie daje brzusio głaskać :201461 , ale tylko nam :(

biedactwo kochane maleńkie :(
Oooo,bzunia daje tarmosić ?czuje,że mam na niego ochotę ? :oops:
wytarmoś tak ode mnie go też :oops: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto sty 06, 2015 15:15 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Mireczko ja mam pokrywki te na puszki 200 i 400 gram. To jak chcesz to Ci wyślę... Tylko napisz adres na pw :lol:

MonikaMroz

Post » Wto sty 06, 2015 17:47 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

No tak, jak koty niezahartowane to łatwo o przeziębienie :/ Ale fajnie, że je wypuszczasz - wiadomo, że pod nadzorem - ale to im zdecydowanie czas urozmaica :) Też bym chciała mieć taką możliwość. Ze śniegiem to mi się kojarzy ta bajka o kocie Simonie :)
Obrazek
W poprzednim mieszkaniu otwierałam kotom balkon jak był śnieg to tam się bawiły, teraz nie mam nawet balkonu :/
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto sty 06, 2015 18:41 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Hej :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

[poprzednia][następna]