Mam kota-Na leczenie Maszeńki.....

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto gru 16, 2014 23:43 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

kocia_mendka pisze:Z odwróceniem problemu nie będzie gorzej z tym konturem,kompletnie nie mem koncepcji jakby to zrobić, bo nawet jakbym chciała wyciąć kontur z czarnego filcu to będzie problem z przyszyciem.... Ewentualnie mogę poszukać jaśniejszego odcienia tego niebieskiego filcu,chyba,że masz jakieś preferencje odnośnie koloru?

Jaśniejszy będzie ok
Może to kwestia zdjęcia ale ciemniejszy niebieski jest mało widoczny.
Przepraszam że taka marudna jestem ale jak ty to widzisz w realu ?
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto gru 16, 2014 23:54 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Nie jesteś marudna :D W realu niewiele się odcień różni niestety,ten filc jest ciut za ciemny.Jutro będę w mieście to podskoczę do pasmanterii,może będą mieli inny odcień niebieskiego wtedy będziemy myśleć :D. I jak dobrze zrozumiałam,za różowy kocyk mogę się już brać?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Wto gru 16, 2014 23:59 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

kocia_mendka pisze:Nie jesteś marudna :D W realu niewiele się odcień różni niestety,ten filc jest ciut za ciemny.Jutro będę w mieście to podskoczę do pasmanterii,może będą mieli inny odcień niebieskiego wtedy będziemy myśleć :D. I jak dobrze zrozumiałam,za różowy kocyk mogę się już brać?

Tak - różowy jest super. :ok:
Ułóż jeszcze gwiazdki jak na fioletowym i się rozpłynę w zachwytach :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro gru 17, 2014 0:06 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Uwzględniając poślizg z okazji,że Maszeńka maleńka uwielbia mi pomagać w takich pracach ręcznych oraz,że Artemek dzielnie jej sekunduje kradnąc igły nitki oraz nożyczki podejrzewam,że do piątku powinnam się wyrobić na miękko :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Śro gru 17, 2014 0:10 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

kocia_mendka pisze:Uwzględniając poślizg z okazji,że Maszeńka maleńka uwielbia mi pomagać w takich pracach ręcznych oraz,że Artemek dzielnie jej sekunduje kradnąc igły nitki oraz nożyczki podejrzewam,że do piątku powinnam się wyrobić na miękko :D

Też mam takie pomocnice a zwłaszcza jedną :mrgreen: to wiem jak to jest.
W wolnej chwili podaj na pw nr konta i ile a ja w ramach rewanżu podam adresik do wysyłki :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt gru 19, 2014 12:05 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Chciałam tylko zarekomendować bazarek, bo kocyk jest super! głodoZmory są zachwycone wymianą legowiska, będą się nim cieszyć jakiś tydzień, bo potem sierść znów będzie nie do sprania ;d
Dziękujemy za gratisik <3

I informujemy, że potrzebujemy nowy drapak, gdybyś chciała rozszerzyć działalność ;-)
http://kotzwasem.blogspot.com/- blog, który prowadzę ze swoimi dwunastoma kocurami, psem i... naiwnym chłopakiem, który to wszystko toleruje ;d Zapraszam!

karo123

Od: Pon lis 01, 2010 9:48

Post » Sob gru 20, 2014 0:11 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Yyy tego :D Po pierwsze cieszę się strasznie,że kocyk przypasował w razie czego jestem do usług gdyby głodoZmorki zbyt intensywnie eksploatowały tamten :D A co do drapaka to z tym trzeba by się zwrócić do mojego małżowina ślubnego :D Ma chłop talent w rękach trzeba mu to przyznać :D Chyba wrzucę zdjęcie drapaka dla moich poczwarek ukochanych zwłaszcza,że już dawno obiecywałam i jakoś się nie składało.... :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Wto sty 06, 2015 12:49 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Przelew poszedł :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sty 08, 2015 14:32 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

To ja poproszę kocyk niebieski, może być w żółte gwiazdy i z kotkiem jak jest taka możliwość :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw sty 08, 2015 14:35 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Teraz tylko poproszę kolor kota i jego kształt który mam naszyć i zabieram się do roboty, jako,że dziś w tv też nic nie ma :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Czw sty 08, 2015 14:44 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Zaznaczę sobie, świetne te legowiska na parapet :)
Fundacja Pomocy Zwierzętom Kłębek KRS: 0000449181

Jarka

Od: Czw kwi 10, 2008 16:43

Post » Czw sty 08, 2015 14:49 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Jarka moje oba futrzaki polegują na parapecie non stop :D Dlatego na wszelki wypadek zrobiłam większą poduchę,żeby jedno drugiego nie spychało. A przy okazji mam całkiem niezłą izolację termiczną, bo jako,że okno ciut nieszczelne to i z lekka mi niekiedy wiało. Teraz już nie wieje :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Czw sty 08, 2015 14:52 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Szalenie podobają mi się te parapetniki i na pewno się zgłoszę po taki,ale ... jak tylko płynność finansowa będzie,bo grudzień zawsze u nas cienki jest :( Tak się zastanawiam,jak rozwiązać problem spadającego parapetnika/kocyka z parapetu?. Niestety parapety mamy wąskie..może dałoby radę jakieś dłuższe,grubsze troczki wszyć i wtedy zatrzaskiwać je oknem,by parapetnik się trzymał,co o tym myślisz? :) Oczywiście poszewki też wezmę dla córci,pamiętam o nich cały czas :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw sty 08, 2015 14:56 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Ja przyciskam poduchę oknem właśnie,żeby nie zlatywała z parapetu :D A troczki można doszyć, to nie jest żaden problem w sumie, na drapak uszyłam podzuskę która robi za hamaczek :D Kotełom się podoba :D Jakby co ja jestem do dyspozycji, w każdej chwili mogę się zabrać za robotę :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Czw sty 08, 2015 15:16 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

kocia_mendka pisze:Teraz tylko poproszę kolor kota i jego kształt który mam naszyć i zabieram się do roboty, jako,że dziś w tv też nic nie ma :D

A nie nie bo jest :mrgreen: http://tv.wp.pl/?ticaid=114200#program-7128302 Trójkąt Bermudzki na Morzu Północnym :) Czekam na ten film aż od wczoraj :)
Proszę o nr konta :) Kota poproszę z wygiętym grzbietem w kolorze jaki uznasz za dobry :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

[poprzednia][następna]