Wczoraj na wieczór spróbowałam Elishy dać mięska - użyłam podstępu. Mamy taką smakową pastę witaminową, troszeczkę jej wcisnęłam do mieszanki i moja kotka zjadła 3/4 porcji. Dzisiaj już bez pasty zjadła normalną porcję. Zrozum kota

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Milena_MK pisze:Mireczko, dzięki za słowa uznania, ale wierz mi - aż tak zdolna nie jestemKołnierzyk zamówiłam, jest już gotowy, wczoraj został wysłany do mnie priorytetem.
Wczoraj na wieczór spróbowałam Elishy dać mięska - użyłam podstępu. Mamy taką smakową pastę witaminową, troszeczkę jej wcisnęłam do mieszanki i moja kotka zjadła 3/4 porcji. Dzisiaj już bez pasty zjadła normalną porcję. Zrozum kotaAle wybiorę się do weta po ta pastę - nie zaszkodzi mieć. My używaliśmy kiedyś takiej http://www.zooplus.pl/shop/koty/przysmaki_dla_kota/przysmaki_gimpet/pasty/31813. Ale potem jakoś zapomniałam kupić i od jakiegoś czasu nie podaję. Możliwe, że dlatego Elishy zdarzył się ten pawik.
Milena_MK pisze:Smutno mi, bo dzisiaj, po 13 wspólnych dniach, mój mąż wyjeżdża do Wro![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Ja też zwykle używałam pasty gimpet, ale podobno bezopet silniej działa. A że Ofelia, mimo trawożerstwa, potrafi się nieźle zakłaczyć, to wolę jej podać lepszą (i niestety droższą) pastę.
Czekam cierpliwie na fotkę sukienki z kołnierzykiem
Moli25 pisze:Milena_MK pisze:Smutno mi, bo dzisiaj, po 13 wspólnych dniach, mój mąż wyjeżdża do Wro![]()
![]()
Eh te wyjazdy...![]()
jeśli będzie tęsknił za sierściuchami, wrocławiaków jest pełno na forumzawsze może przyjść pogłaskać kotki
ab. pisze:Milenka Ty zdolna jesteś.
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123 i 33 gości