Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Boo pisze:Ponieważ zabieram się za zamówienie styczniowe chciałam Was poprosić o pomoc czyli zgodę by część styczniowych Siódmaków przeznaczyć na zakup dobrej, suchej karmy Porta21 No Grain. Obok braku dobrego, mokrego jedzenia drugą bolączką schroniska jest brak dobrej i wartościowej suchej karmy. Ponieważ w nowy rok wchodzimy z bardzo ładną kwotą pomyślałam sobie, że warto by było zakupić z 40kg właśnie bezzbożowej Porty. Co myślicie? Czy SiódmakoDawcy zgodziliby się na taki wyjątek?
Boo pisze:Dzięki Dziewczyny za zrozumienie
Akcja Siódmakowa powstała na bazie 7 złotych za puchę Animondy i taki przyświecał, i przyświeca wciąż, jej cel ale czasem myślę, że zamiana celu na równie szczytny nie będzie niczym złym
majencja pisze:Zombiś jest nakolankowcem,od razu pcha się na kolana, uwielbia mojego syna biegnie za nim na piętro i drze japę pod drzwiami żeby go wpuścić, pięknie reaguje na swoje imię, nauczył się pić z fontanny, nie lubi suchego i nie przepada za kocie towarzystwem. Jak go drapiesz zadowolony, przestaniesz to cap szczątkami zębów. Nie rozumiem tylko dlaczego od zatroskanych osób do tej pory nie dostałam umowy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, squid i 104 gości