Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Tak szczerze powiedziawszy to Kitusia wygląda dobrze, jak zawsze. Tamten dzień w łazience przespany już minął i nie ma po nim śladu. Bałam się, że kotki przewieje, a dziś paskudna pogoda, pada gruby, mokry śnieg. Pojedziemy w sobotę, może będzie lepsza pogoda. Nawet ładnie zjadła kurczaka, a zawsze jest wybrednaI tak nie uniknę u niej gruntownych badań, łącznie z morfologią i usg - boje się usg, że będą jej golić brzuszek a ona będzie bardzo się stresować. U Marysi też muszę zrobić przegląd, bo nie miałam nawet badań krwi jeszcze. Ale ładna pannica mi wyrosła - nie mogę się doczekać jak zaprezentuję ją wetce
Różnica spora odkąd ją widziała ostatni raz
Ja dziś oglądałam dwa lokale na studio - jeden obszerny i do małego remontu, ale 15 min drogi piechotą ode mnie (2 min drogi autem), a drugi w moim budynku mały, do całkowitego remontu, ale za to mogę zejść do niego w papućkach - i teraz muszę podjąć decyzję...
klaudiafj pisze:Ja dziś oglądałam dwa lokale na studio - jeden obszerny i do małego remontu, ale 15 min drogi piechotą ode mnie (2 min drogi autem), a drugi w moim budynku mały, do całkowitego remontu, ale za to mogę zejść do niego w papućkach - i teraz muszę podjąć decyzję...
klaudiafj pisze:Co do barfa to ja nie jestem zwolennikiem tego karmienia, ciężko jest ustawić tak dietę, żeby zapewnić kotom wszytko co potrzeba (tak mówi moja wetka), a tak w chrupkach wiem, że mają wszystkie wartości odżywcze i smakowitości, bo skład ToTW jest pyszny z tego co pisze w składzie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954, Google Adsense [Bot], januszek, pibon i 23 gości