Chciałam też doradzić coś, co sama stosowałam i stosuję w chorobie.Połączenie mlodego jęczmienia z chlorellą ( duże ilości alg) a do tego mozna a nawet należy spirulinę.
Ważne to co się je w tej chorobie ( no i nie tylko w tej, jakby co
Pozdrawiam.
Moderator: Estraven
Chciałam też doradzić coś, co sama stosowałam i stosuję w chorobie.
)Przysłoni najwiekszy telewizor
Bunio& Daga pisze:Gatiko-Podoba mi się pomysł z młodym jęczmieniem.Wyhoduję go sobie sama![]()
masz racje ,przeciez nie od dzisiaj słyszałam ,z eto istna naturalna ,,kopalnia" składników niezbędnych do regeneracji organizmu
Mam jedynie obawy o całośc swojej plantacji .
Jak znam życie to do zbiorów będe miec wspólników w postaci kociej gromadki podszczypującej te zielone zasiewy:kotek:
O ostropeście tez juz słyszałam i jutro będąc w aptece mam zamiar wypróbowac.
Dzieki za życzenia zdrowia to ,ze podzieliłas się swymi doświadczeniami.
zastanawiam się tylko skad wziąśc jęczmień do wysiewu ale na pewno znajdę.
gatiko pisze:Bunio& Daga pisze:Gatiko-Podoba mi się pomysł z młodym jęczmieniem.Wyhoduję go sobie sama![]()
masz racje ,przeciez nie od dzisiaj słyszałam ,z eto istna naturalna ,,kopalnia" składników niezbędnych do regeneracji organizmu
Mam jedynie obawy o całośc swojej plantacji .
Jak znam życie to do zbiorów będe miec wspólników w postaci kociej gromadki podszczypującej te zielone zasiewy:kotek:
O ostropeście tez juz słyszałam i jutro będąc w aptece mam zamiar wypróbowac.
Dzieki za życzenia zdrowia to ,ze podzieliłas się swymi doświadczeniami.
zastanawiam się tylko skad wziąśc jęczmień do wysiewu ale na pewno znajdę.
Oj, to raczej powinnaś zakupić młody jęczmień taki w proszku. To jest specjalny młody jęczmień, odpowiednio ,że tak powiem hodowany. (ta cała procedura jest wyjątkowa).
Algi również gotowe, dziala, bo wiem po sobie samej i nie tylko. Dlatego polecam
Ostropest kupuj zawsze w ziarnach, jak będziesz chciała mieć mielony, to sama miel. Na zdrowie
Nie ma sprawy, sama walczę długi czas, sporo czasu spedziłam na poszukiwaniach, jak zaczęli nade mną rozkładać ręce ... jakoś trzeba sobie radzić. A że trafiłam przypadkiem ( a może i nie ??) na wątek, to pomyślałam,że zostawię informacje,a nuż się przyda
Bunio& Daga pisze:Własnie czytałam o ostropeście i między innymi wyczytałam ważną informację pod katem swojej choroby
...Łagodzi także skutki uboczne farmakoterapii: chroni wątrobę przed silnie działającymi lekami, takimi jak cytostatyki, które są stosowane w terapii przeciwnowotworowej, leki przeciwwirusowe w leczeniu AIDS oraz antybiotyki.
Regeneruje wątrobę
http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/m ... 41905.html

kropkaXL pisze:Gatiko-nic w naszym życiu nie dzieje sie przypadkiem-los Cię tu przyprowadził

Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, kota_brytyjka, szczurbobik i 92 gości