Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
basia111 pisze:Mój Neuronek po dwóch latach od adopcji zaczyna coś kichać. Czy gwarancja zwrotu lub wymiany jeszcze obowiązuję?
kuba.kaczor13 pisze:basia111 pisze:Mój Neuronek po dwóch latach od adopcji zaczyna coś kichać. Czy gwarancja zwrotu lub wymiany jeszcze obowiązuję?
Niestety promocji łączyć nie wolno , w pakiecie z kotem zaznaczono drobnym druczkiem wkalkulowane było ryzyko .
W przypadku udowodnienia iż Pani zaraziła kota katarem możemy ( schronisko) pociągnąć opiekuna do odpowiedzialności .
basia111 pisze:kuba.kaczor13 pisze:basia111 pisze:Mój Neuronek po dwóch latach od adopcji zaczyna coś kichać. Czy gwarancja zwrotu lub wymiany jeszcze obowiązuję?
Niestety promocji łączyć nie wolno , w pakiecie z kotem zaznaczono drobnym druczkiem wkalkulowane było ryzyko .
W przypadku udowodnienia iż Pani zaraziła kota katarem możemy ( schronisko) pociągnąć opiekuna do odpowiedzialności .
Ale ja wykupiłam przedłużoną gwarancję
boniedydy pisze:A moje, a moje? jestem jeszcze w okresie rękojmi. Proszę o natychmiastowe przyjęcie zwrotu lub wymianę na egzemplarze nieuszkodzone, które nie skaczą po łóżku
kuba.kaczor13 pisze:Rev , http://www.cats.alpha.pl/imiona.htm
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hegena i 69 gości