PALUCH 11! MRAU. Dużo kotów, dużo potrzeb!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 03, 2015 21:23 Re: PALUCH 11! MRAU. Dużo kotów, dużo potrzeb!

A może 787/14 Lucek,Czesio,Florek,Feluś Maurycy,Pirat,Jonasz,Barnaba ?
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

Post » Sob sty 03, 2015 21:29 Re: PALUCH 11! MRAU. Dużo kotów, dużo potrzeb!

basia111 pisze:Mój Neuronek po dwóch latach od adopcji zaczyna coś kichać. Czy gwarancja zwrotu lub wymiany jeszcze obowiązuję? :mrgreen:

Niestety promocji łączyć nie wolno , w pakiecie z kotem zaznaczono drobnym druczkiem wkalkulowane było ryzyko .
W przypadku udowodnienia iż Pani zaraziła kota katarem możemy ( schronisko) pociągnąć opiekuna do odpowiedzialności .
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Sob sty 03, 2015 21:32 Re: PALUCH 11! MRAU. Dużo kotów, dużo potrzeb!

kuba.kaczor13 pisze:
basia111 pisze:Mój Neuronek po dwóch latach od adopcji zaczyna coś kichać. Czy gwarancja zwrotu lub wymiany jeszcze obowiązuję? :mrgreen:

Niestety promocji łączyć nie wolno , w pakiecie z kotem zaznaczono drobnym druczkiem wkalkulowane było ryzyko .
W przypadku udowodnienia iż Pani zaraziła kota katarem możemy ( schronisko) pociągnąć opiekuna do odpowiedzialności .

Ale ja wykupiłam przedłużoną gwarancję :twisted:
ObrazekObrazek

basia111

Od: Czw paź 04, 2012 16:39

Post » Sob sty 03, 2015 21:46 Re: PALUCH 11! MRAU. Dużo kotów, dużo potrzeb!

A moje, a moje? jestem jeszcze w okresie rękojmi. Proszę o natychmiastowe przyjęcie zwrotu lub wymianę na egzemplarze nieuszkodzone, które nie skaczą po łóżku :twisted:
ObrazekObrazek

boniedydy

Od: Śro wrz 11, 2013 22:05

Post » Sob sty 03, 2015 21:49 Re: PALUCH 11! MRAU. Dużo kotów, dużo potrzeb!

basia111 pisze:
kuba.kaczor13 pisze:

Ale ja wykupiłam przedłużoną gwarancję :twisted:

a jakiś papierek jest , czy tylko " na gembę " załatwione było :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Sob sty 03, 2015 21:51 Re: PALUCH 11! MRAU. Dużo kotów, dużo potrzeb!

boniedydy pisze:A moje, a moje? jestem jeszcze w okresie rękojmi. Proszę o natychmiastowe przyjęcie zwrotu lub wymianę na egzemplarze nieuszkodzone, które nie skaczą po łóżku :twisted:

w trosce o zdrowie psychiczne i fizyczne kotów radzimy pozbyć się łóżek .Polecam All...o oraz OL..cośtam :smokin:
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Sob sty 03, 2015 21:56 Re: PALUCH 11! MRAU. Dużo kotów, dużo potrzeb!

:regulamin: No może i na gembę ale firmie powinno zależeć na zadowoleniu klienta i usługa wymiany wadliwego egzemplarza powinna się odbyć w systemie "door to door" a nie, że klient musi jeszcze się fatygować sam, żeby zwrócić
ObrazekObrazek

basia111

Od: Czw paź 04, 2012 16:39

Post » Sob sty 03, 2015 22:02 Re: PALUCH 11! MRAU. Dużo kotów, dużo potrzeb!

W tej firmie po odejściu od lady gwarancji nie uwzględnia się . *

* w większości przypadków . Chyba że ludzie sk...ny i kota żal
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Sob sty 03, 2015 22:56 Re: PALUCH 11! MRAU. Dużo kotów, dużo potrzeb!

kuba.kaczor13 pisze:Rev , http://www.cats.alpha.pl/imiona.htm :D

Kuba, dziękuję, ale znam takie strony.
Z setek imion na stronach jeszcze trzeba wygrzebać takie w miarę pasujące do kota.
Liczę na Waszą pomoc, bo po nazwaniu x kotów mam trochę dosyć, zwłaszcza, że co jakiś czas ktoś zgłasza jakieś "ale".
Poza tym jestem nieco zmęczona- po wysłaniu ogłoszeń i uporządkowaniu zdjęć dopiero teraz kończę swój dzisiejszy dyżur na Paluchu.

Ja mojego kota też powinnam zwrócić.
Nie dość, że dożywotnio chory i o zgrozo dwa razy dziennie musi dostawać leki, to jeszcze żre jak świnia :twisted:
I po wyjściu z kuwety trzeba mu wycierać tyłek, bo sobie portki zasikuje :roll: .

A tak w ogóle Monice należą się słowa uznania, bo dotarła dziś na Paluch mimo kontuzji :ok: . Taka jest dzielna :D .
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Sob sty 03, 2015 23:12 Re: PALUCH 11! MRAU. Dużo kotów, dużo potrzeb!

Monice pomnik się należy, po dyżurze na Paluchu miała drugi w lecznicy, z moim Zenem, który skoro mówimy o gwarancji, powinien wrócić do schronu w Szczytnie z prędkością światła. Niestety nerki i bardzo złe rokowania. Walczymy.
Pan od dwupaku był żyzną glebą, nic tylko siać ;-). Widząc, że zabrałby wszystkie koty, wskazałam mu dwa i spytałam czy pakujemy ;-). Mama pana bardzo mnie wspierała. ;-)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Sob sty 03, 2015 23:17 Re: PALUCH 11! MRAU. Dużo kotów, dużo potrzeb!

Też jestem zdania, że jak widać szansę na dwupak to nie można odpuścić :mrgreen: .
Mam tylko nadzieję, że Marcel w domu już nie będzie syczał na kota :ok: .
Najważniejsze, ze ludzie wiedzą o wszystkich ewentualnych problemach.

A jak 857 i 787 zachowują się w A1?
Udało się Wam wygłaskać 912 jeszcze bezimienną i Zulę? :wink:

Ogromne kciuki za Zena :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Sob sty 03, 2015 23:23 Re: PALUCH 11! MRAU. Dużo kotów, dużo potrzeb!

Zuli nie ruszałam, skupiłam się na Poldku, który zostawił mi na rękach niezłą pamiątkę, ale ostatecznie zgodził się, że mizianie jest fajne. 912 wystarczy wyciągnąć na siłę, do głaskania nie trzeba jej przekonywać :-).
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Sob sty 03, 2015 23:32 Re: PALUCH 11! MRAU. Dużo kotów, dużo potrzeb!

Niestety dzisiaj głaskałam tylko te koty, które siedziały wyżej. Może bym jakoś usiadła na podłodze ale wstanie przekraczało moje możliwości :oops: i tak wzbudzałam zdziwienie kuśtykając o kuli :mrgreen:

Monika_Wolska

Od: Sob paź 15, 2011 19:17

Post » Sob sty 03, 2015 23:35 Re: PALUCH 11! MRAU. Dużo kotów, dużo potrzeb!

Uwaga, lekrama :)

Postpaluszki, obecnie w DT pod opieką Mrauową oraz koty miejskie dokarmiane z funduszy Mrauowych polecają się do kupowania cegiełek :)
Cegiełki na Mrauowych podopiecznych - kliknij tutaj
Nie płacimy prowizji na Charytatywni Allegro, a każdy wygrywający aukcję cegiełkową otrzyma mailem zdjęcie kota z imienną dedykacją :)

Mamy na sprzedaż też trochę przedmiotów różnych - cały dochód z aukcji idzie na leczenie kotów pod naszą opieką:
Mrrrrauuu - Wszystkie Mrauowe aukcje - kliknij tutaj
Obrazek
Obrazek

akne

Od: Pon lut 18, 2013 21:06

Post » Nie sty 04, 2015 9:14 Re: PALUCH 11! MRAU. Dużo kotów, dużo potrzeb!

Cieszę się ze wszystkich adopcji, zdjęcia Teodorka przesłałam do zamieszczenia, imiona - 787 - Kia albo Fudżi, 857 - Onet albo Kodak, 912 - Tara. Będę w poniedziałek.
Obrazek

sonata

Od: Czw wrz 23, 2010 13:00

[poprzednia][następna]