Moderator: Estraven
aannee99 pisze:Ja nawet nie wiem ile mam stopni w mieszkaniu,nie mamy termometru, trzeba w końcu nabyćjaki polecacie?
wiolik44 pisze:Dobrze, że jesteście tutaj na tym forum, bo niektórzy patrzą na mnie jak na kogoś z innej planety.
Mam nadzieję, że Klara bardzo nie cierpiała. Chociaż teraz przypominam sobie, że od jakiegoś czasu wolała leżeć na podłodze..., że częściej wymiotowała, a weterynarze zawsze mnie przekonywali, że to dlatego, że miała taką miękką króliczą sierść, że jak tylko pojawiałam się w kuchni ona też była, a jadła mało. Boże ona pewnie była stale głodna, przez te guzy pewnie nie przyswajała, a ja mówiłam lekarzom, żeby zęby sprawdzili, bo Klara woli zlizywać galaretkę niż jeść kawałki mięsa. Od marca była na karmie Urinary, bo już dwukrotnie zapalenie pęcherza się pojawiło. A teraz wyniki z kreatyniny były świetne. Wszystko świetnie, tylko Klarci już nie ma.
Szkoda, że nie umiem dodać zdjęcia. Jestem nowa i muszę się dopiero podszkolić.
wiolik44 pisze: Chociaż teraz przypominam sobie, że od jakiegoś czasu wolała leżeć na podłodze..., że częściej wymiotowała (...) żeby zęby sprawdzili, bo Klara woli zlizywać galaretkę niż jeść kawałki mięsa.