Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:Pogotowie to półśrodek. Będziesz wzywać za każdym razem, czy pójdziesz do lekarza, zdiagnozujesz się i zastosujesz przepisaną kuracje? Czy mam do Ciebie przyjechać, przetrzepać tyłek, wtedy o głowie zapomnisz, bo co innego będzie bolało????
Łał..![]()
Popieram
strusia polityka to kiepska polityka-wg mnie migreny to skutki zaburzen elektrolitowych i wypadkowa rozchwianych hormonow.
Warto pokazac sie u ludzkiego weta![]()
No u mnie to utrudnione,bo przychodnia zamknieta bo lekarz nalezy do porozumienia zielonogorskiego
Sihaja pisze:A ja mówię tylko, żebyś się przepisała do tej, która podpisała umowę i jest czynna. A że wszędzie jest tak samo - nic nie tracisz
anulka111 pisze:POwiem Ci,ze nie wiem,ktore w ZAbrzu zamkniete a ktore otwarte-ale przepisac sie chce do lepszej a nie tka smao fatalnej
Gdzie mi poslalas?Sihaja pisze:anulka posłałam Ci te poradnie, które przyjmują normalnie
Sihaja pisze:anulka111 pisze:POwiem Ci,ze nie wiem,ktore w ZAbrzu zamkniete a ktore otwarte-ale przepisac sie chce do lepszej a nie tka smao fatalnej
Przepisać się do tej, która chociaż jest otwarta i nie ma w poważaniu swoich pacjentów. Bo jezeli wszędzie jest do kitu, to przynajmniej niech będzie czynne, żeby po receptę czy l-4 można było iść. A jak ktoś ma cię w 4 literach i zamyka przychodnię, nie udziela usług, za które w końcu płacisz, to powinien stracić wszystkich pacjentów. Jak się będą musieli starać o pacjentów to inaczej pogadają...
kalair pisze:A co to szkodzi, że górnicza??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, pibon i 26 gości