Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:Pogotowie to półśrodek. Będziesz wzywać za każdym razem, czy pójdziesz do lekarza, zdiagnozujesz się i zastosujesz przepisaną kuracje? Czy mam do Ciebie przyjechać, przetrzepać tyłek, wtedy o głowie zapomnisz, bo co innego będzie bolało????
kalair pisze:Aż mnie zatkało,Pomyślę, czy się bać..
kalair pisze:Następna pocieszycielka.Z powodu migren??!! Ozymś takim nie słyszałam. Chyba że to nie były jednak migreny??
No właśnie, boję się ewentualnej diagnozy..
Sihaja pisze:Pogotowie to półśrodek. Będziesz wzywać za każdym razem, czy pójdziesz do lekarza, zdiagnozujesz się i zastosujesz przepisaną kuracje? Czy mam do Ciebie przyjechać, przetrzepać tyłek, wtedy o głowie zapomnisz, bo co innego będzie bolało????
MonikaMroz pisze:kalair pisze:Aż mnie zatkało,Pomyślę, czy się bać..
Pałki baseballowej to ja bym się bała![]()
Dobry wieczór Kochani
Caragh pisze:kalair pisze:Następna pocieszycielka.Z powodu migren??!! Ozymś takim nie słyszałam. Chyba że to nie były jednak migreny??
No właśnie, boję się ewentualnej diagnozy..
Migreny były objawami. Ale lekarka je zlekcewazyla. Dopiero inny neurolog po latach wykrył schorzenie neurologiczne głowy.
A. No i wzrok jej sie pogorszyl strasznie.
Myszolandia pisze:Sihaja pisze:Pogotowie to półśrodek. Będziesz wzywać za każdym razem, czy pójdziesz do lekarza, zdiagnozujesz się i zastosujesz przepisaną kuracje? Czy mam do Ciebie przyjechać, przetrzepać tyłek, wtedy o głowie zapomnisz, bo co innego będzie bolało????
Tak jest !!!!!!
kalair pisze:Sihaja pisze:Pogotowie to półśrodek. Będziesz wzywać za każdym razem, czy pójdziesz do lekarza, zdiagnozujesz się i zastosujesz przepisaną kuracje? Czy mam do Ciebie przyjechać, przetrzepać tyłek, wtedy o głowie zapomnisz, bo co innego będzie bolało????
Łał..![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 8 gości