♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri dezerter

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 31, 2014 10:12 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ mordercy szczurów i przytu

Szczęśliwego Nowego Roku :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro gru 31, 2014 12:03 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ mordercy szczurów i przytu

Obrazek
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw sty 01, 2015 9:48 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ mordercy szczurów i przytu

Obrazek
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Czw sty 01, 2015 10:08 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ mordercy szczurów i przytu

Dupka w dupkę :-)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Czw sty 01, 2015 19:02 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ mordercy szczurów i przytu

Nuri mój Nuri koffany! Napisałam do cię operownego lista! Prawie calutką noc go pisałam z Ofelku co mię pomogała. Śpiewam dla cię lista i lizam cię po uszku. Mała Ciorna Carmen

Hej po trawniku leć mój głosiku,
leć do mojego Nurisia,
bo ja kotuszka w głąbi serduszka
tąsknię za Nurisiem dzisiaj.
Miast na kanapie ja mysie łapię
i o Nurisiu se śpiewam,
skika se polny konik sfawolny
i listek leci se z drzeeeeewa.

Przy legowisku miąseczko w misku
kocięce serdce weseli,
tam pracowita Duzia mię spyta:
ileście myszek złapneli?
Duzia, jam młoda, łap moich szkoda,
szkoda w gorącu mordeczki!
Ciężka robota to nie dla kota,
sama se łapaj myszeeeeczki!
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw sty 01, 2015 19:14 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ mordercy szczurów i przytu

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Melisi i Nurisia :1luvu:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pt sty 02, 2015 11:25 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ mordercy szczurów i przytu

Witamy się tego roku po raz pierwszy! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt sty 02, 2015 12:26 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ mordercy szczurów i przytu

MB&Ofelia pisze:Nuri mój Nuri koffany! Napisałam do cię operownego lista! Prawie calutką noc go pisałam z Ofelku co mię pomogała. Śpiewam dla cię lista i lizam cię po uszku. Mała Ciorna Carmen

Hej po trawniku leć mój głosiku,
leć do mojego Nurisia,
bo ja kotuszka w głąbi serduszka
tąsknię za Nurisiem dzisiaj.
Miast na kanapie ja mysie łapię
i o Nurisiu se śpiewam,
skika se polny konik sfawolny
i listek leci se z drzeeeeewa.

Przy legowisku miąseczko w misku
kocięce serdce weseli,
tam pracowita Duzia mię spyta:
ileście myszek złapneli?
Duzia, jam młoda, łap moich szkoda,
szkoda w gorącu mordeczki!
Ciężka robota to nie dla kota,
sama se łapaj myszeeeeczki!

Carmenku, aż zamilkłem z wrażenia! Powinnaś śpiewać najpierwszejsze role w operze! Carmeeeen je t'aaaaime!
N.

Dzieci, dzieci, dzieci.... co wy wiecie o miłości? Miłość to jest jak się śpi i przytula kocyk, to jest miłość do kocyka! Miłość to jest jak się nie pyskuje mamusi jak czyści uszy, bo się rozumie ze mamusia to robi z miłości! Miłość to jest jak się siusia do kuwetki nawet jak jest brudna (Nuri!), a nie obok! Miłość to jest nieobsrywanie narzuty, nigdy, przenigdy! To jest miłość, a nie jakieś tam ŚPIEWY!
M.

Dziękujemy za życzenia :kotek:
Duża
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Pt sty 02, 2015 12:50 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ mordercy szczurów i przytu

Nuri, cieszę się okropecznie, że ci się podoba! Aż mruczę z zadowolnienia :1luvu:
Meli. ja wię że jezd miełość do kocyku i do miseczku z miąskię i do Duziej. Ale mię Ofelku naumiała, że jezd też miełość kotkowa i się pisa lista. Ona pisa do swojego Lilo, on jej też pisa lista i ona później okropecznie długo niucha tego lista i aż mruczy. Ja nie mogę niuchać lista, to choć pomiaukam aryję operowną.
Mała Ciorna Carmen
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt sty 02, 2015 15:48 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ mordercy szczurów i przytu

Właśnie odkryłam ze dwumiesięczny kurs ''nadrabiający'' na balecie prowadzi najlepsza instruktorka i jest w niedzielę o 16, więc jakbym szła do opery nawet na 18 jak teraz w niedzielę to zdążę a jakbym nie szła to mam ciurkiem bo o 17.30 jest normalnie grupa na którą chodziłam. Tak więc mniejsze wyrzuty sumienia jak nie dotrę do czarownicy w tygodniu jeśli w niedzielę będzie combo :ryk:
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pt sty 02, 2015 18:16 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ mordercy szczurów i przytu

Obrazek
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pt sty 02, 2015 18:19 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ mordercy szczurów i przytu

Mina Nurisia: "jak się ruszysz to cię zjem" :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pt sty 02, 2015 19:12 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ mordercy szczurów i przytu

według mnie to on ma raczej wzrok "zjem Cię....mrrrr" ;) no w każdym razie nie miałabym nic przeciwko, żeby ktoś tak na mnie patrzył... mógłby to być Nureyev we własnej osobie :ryk:
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pt sty 02, 2015 19:34 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ mordercy szczurów i przytu

Ale u Was sielanka :1luvu:
U mnie Morelka nadal ryczy na Rudolfa, ale on powoli zaczyna mieć to głęboko w d.... :mrgreen:

Monika_Wolska

Od: Sob paź 15, 2011 19:17

[poprzednia][następna]