» Pt sty 02, 2015 6:50
Re: OTW13- 13-tka będzie pechowa? szczęśliwa? Witamy!
Kciukasy pomogły! Nadal kiepsko z jedzeniem ale za to efekty parafinowej"walki" skutek przyniosły .Dziś kuwetka zawierała kupalka! Pięknie się zaczął NR .Człek całkiem popitoliny w niego wlazł .Bo jak nazwać nas co radośnie, ciemnym rankiem zachwyt nad żwirem wyczyniali?
Nadal z jedzeniem słabo .Ale poczekam z przecierką .Dopiero co kuja dostała .Musi uspokoić się .Mądra z niej dziewoja .Za mądra .Szybko załapała, że dwoje wchodzacych to oprawcy!
Już pewnikiem do klatki nie wróci .Łazienka mimo protestów Janusza będzie zamknięta .Ale jak mogłam ją spokojnie ucapić,bez siłowego wyciągania, do czestego karmienia?A teraz jej nie ograniczymy przestrzeni:(
Myślę, wiem, że Perełka wielu kocich smakołyków,dobrych karm nie zna .Nie bardzo wie co z nimi zrobić .Ale powolutku .Najpierw zdrowie opanujemy .
Kociska dały nam spokojnie pospać .Wczorajszy petardowy cza nie pozwolił uciąć nawet drzemki .Spokojna noc dała im taką możliwość .
Janusz ponownie do pracy,poza kolejnością!podyrdał .Zły i zmęczony nie zrelaksował się nad pospiesznym przesiewaniem zwiru .Aż dziwne"(
Ciemno:(

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.