dzięki tym ludziom przetrwałam ,to ich wsparcie finansowe jak i słowa że DASZ RADĘ DOROTA postawiły mnie na nogi i pozwoliły uwierzyć że faktycznie dam radę i dałam i za to Wam Wszystkim Zawsze i Wszędzie Będę Wdzięczna ..ZAWSZE

dorcia44 pisze:ależ ja bardzo cenię jak to nazwałaś DESKĘ RATUNKOWĄ bo gdyby nie owa DESKA nie wiem czy po śmierci męża nie poległa bym sromotnie![]()
![]()
dzięki tym ludziom przetrwałam ,to ich wsparcie finansowe jak i słowa że DASZ RADĘ DOROTA postawiły mnie na nogi i pozwoliły uwierzyć że faktycznie dam radę i dałam i za to Wam Wszystkim Zawsze i Wszędzie Będę Wdzięczna ..ZAWSZE

pixie pisze:dorcia44 pisze:Pojadę jutro ,zobaczę .
Dorcia, czy potrzebny transporter? i termos z gorącą herbatąKarma psia chrupki mam. Smakowite
mam spory lotniczy - Atlas 50 - o taki http://www.bing.com/images/search?q=atl ... tedIndex=0
o
Pojechac nie mogę-psiak chory do wysadzania co 2 godziny- ale skoro swit / aaaa to już zaraz/ ..proszę o telefon.
Mieszkam rzut beretem - o ile mnie pamięć nie myli.Tylko do piwnicy musze zejść i ze 20 minut mi zajmie złożenie.
Ale atakować możesz już od switu. tel. na priv
/wyłuskałam na FB - andzia69 ! witaj:) kopę lat /

pełna podziwu. Trzymam kciuki za domek dla psiaków. 

widać w nich całe psie oddanie ,całą miłość .
Jeszcze raz

mamucik pisze:Dzisiaj umieszczamy je na fejsie, a właściwie umieszcza je moje dziecko. Czy mogę poprosić o linki do zdjęćJeszcze raz
![]()
, szkoda, że na trzecie nie mam Agnieszka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości