Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna pomoc

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Post » Czw sty 01, 2015 12:28 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

ależ ja bardzo cenię jak to nazwałaś DESKĘ RATUNKOWĄ bo gdyby nie owa DESKA nie wiem czy po śmierci męża nie poległa bym sromotnie :oops: :cry:
dzięki tym ludziom przetrwałam ,to ich wsparcie finansowe jak i słowa że DASZ RADĘ DOROTA postawiły mnie na nogi i pozwoliły uwierzyć że faktycznie dam radę i dałam i za to Wam Wszystkim Zawsze i Wszędzie Będę Wdzięczna ..ZAWSZE :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw sty 01, 2015 12:37 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

Ja nie potrzebuję wklejania paragonów i rozliczania się z każdej złotówki. Wystarczy jak ktoś poczyta Twój wątek, ile dobrego czynisz :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dorciu Ty jesteś wyjątkowa :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Swoim zapałem i chęcią pomocy potrafisz innych zachęcić do działania, niektórych wręcz zawstydzić.....Podobnie jak inne osoby z tego Forum :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Niech Moc będzie z Wami :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Czw sty 01, 2015 12:51 przez alab108, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw sty 01, 2015 12:47 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

Najpiękniejszy początek roku mają te Psinki
Przepiękna akcja Wielkich Ludzi
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw sty 01, 2015 12:51 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

dorcia44 pisze:ależ ja bardzo cenię jak to nazwałaś DESKĘ RATUNKOWĄ bo gdyby nie owa DESKA nie wiem czy po śmierci męża nie poległa bym sromotnie :oops: :cry:
dzięki tym ludziom przetrwałam ,to ich wsparcie finansowe jak i słowa że DASZ RADĘ DOROTA postawiły mnie na nogi i pozwoliły uwierzyć że faktycznie dam radę i dałam i za to Wam Wszystkim Zawsze i Wszędzie Będę Wdzięczna ..ZAWSZE :1luvu:

w świetle tych słów zaryzykuję tezę, że odmowa przyjęcia pomocy byłaby z Twojej strony wysoce niestosowna :mrgreen: :ok:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw sty 01, 2015 14:20 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

Największą pomocą będzie znalezieni im domu i o to wszystkich proszę :201494
są tak wdzięczne ,tak czułe ,kochane ,takie oddane że ja na ich punkcie mam już fiksum dyrdum i muszę .. :201427 :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 01, 2015 17:11 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

Pani Doroto :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: brak mi słów.

misia007

Od: Nie lip 08, 2007 11:24

Post » Czw sty 01, 2015 20:01 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

pixie pisze:
dorcia44 pisze:Pojadę jutro ,zobaczę . :(

Dorcia, czy potrzebny transporter? i termos z gorącą herbatą :D Karma psia chrupki mam. Smakowite :)
mam spory lotniczy - Atlas 50 - o taki http://www.bing.com/images/search?q=atl ... tedIndex=0
o
Pojechac nie mogę-psiak chory do wysadzania co 2 godziny- ale skoro swit / aaaa to już zaraz/ ..proszę o telefon.
Mieszkam rzut beretem - o ile mnie pamięć nie myli. :wink: Tylko do piwnicy musze zejść i ze 20 minut mi zajmie złożenie.
Ale atakować możesz już od switu. tel. na priv
/wyłuskałam na FB - andzia69 ! witaj:) kopę lat /

ja dopiero doczytałam :oops: (czytam teraz na spokojnie ) bardzo Ci dziękuję za propozycję :D termos z gorącą herbatką bardzo by się przydał :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 01, 2015 20:05 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

Moja propozycja co do ofiarowania fantów jest i będzie aktualna.Tylko trzeba zobaczyć jak wygląda cennik mojej umiłowanej poczty..
Najwyżej dam mniejszy,ale dam napewno.Może będzie jakiś grosik dla tych biedaków?To są dwa chłopaki?No to trzeba będzie kastrować żeby na świat nie sprowadzili innych psich nieszczęśników.Cieszę się,że Was ludzie poznałem.
------------------------
Aktualizacje:
Podjąłem decyzję: na bazarek do,którego się przygotowuję daję rzecz wyjątkową..Mianowicie : Hellograwiurę,,U grobowca Kościuszki,,Artura Grottgera.Cenił on psy,jego wypróbowanym przyjacielem był Chart..Teraz szukam zdjęcia i jak będę gotowy wątek założę oczywiście przedtem pytając o numer konta.
RUFUSIK
Ostatnio edytowano Pt sty 02, 2015 13:16 przez RUFUSIK, łącznie edytowano 1 raz
RUFUSIK

Post » Czw sty 01, 2015 20:20 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

Czytałam z zapartym tchem i jestem :1luvu: pełna podziwu. Trzymam kciuki za domek dla psiaków. :ok:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt sty 02, 2015 8:22 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

Ja też dzień zaczynam od czytania tego wątku :)
Dorciu, szacunek!
To młodziutkie psiaki, prawda? Ten jeden jak wyrośnięty szczeniak :1luvu:

malagos

Od: Pon wrz 05, 2005 20:54

Post » Pt sty 02, 2015 8:58 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

Psiaki to kundelki tak pomieszane że trudno coś powiedzieć ,bo patrząc na paszczę widzę dużego psa ,przynajmniej u rudego :wink: jednak korpusik na krótkich krzywych nóżkach :roll: mniejszy jest bardziej proporcjonalny ,za to spojrzenie ,oczy mają najpiękniejsze na świecie . :love: widać w nich całe psie oddanie ,całą miłość .
Niestety szukam im innego dt .lub możliwe że trafią do Fundacji Jamników ,muszę tylko się z nimi skontaktować.
Tata Agnieszki nie rozumie że to są psy które wiele dni nie jadły i napychanie ich ogromną ilością jedzenia wyrządza im krzywdę :cry:
Psy są spokojne ,wręcz wesołe ale jeszcze nie do końca odtajały .
Jedna z poznańskich Fundacji zaoferowała worek karmy i kocyki ,bardzo dziękujemy :D
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sty 02, 2015 9:44 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

Dzisiaj umieszczamy je na fejsie, a właściwie umieszcza je moje dziecko. Czy mogę poprosić o linki do zdjęć :201494 Jeszcze raz :1luvu: :1luvu:
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Pt sty 02, 2015 12:38 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

mamucik pisze:Dzisiaj umieszczamy je na fejsie, a właściwie umieszcza je moje dziecko. Czy mogę poprosić o linki do zdjęć :201494 Jeszcze raz :1luvu: :1luvu:

tak mi rób tak mi dobrze :201413 :wink:

Femka ,pieniążki już na koncie u Agi ,jest 150 zł.Bardzo dziękujemy :D
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sty 02, 2015 14:16 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

Może zmienić tytuł? Na psiaki szukają domku, tylko boję się, żeby nas nie wyrzucili z jednak, co by nie było, działu, który ma największą oglądalność. No od paru dni jestem dumna (po raz pierwszy, bo nie przepadałam dotad za tym imieniem :oops:), że na drugie mam Dorota :ryk: , szkoda, że na trzecie nie mam Agnieszka :mrgreen:
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

[poprzednia][następna]