Tulinek ,czyli kot, który. DO ZAMKNIĘCIA -dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 30, 2014 18:44 Re: Tulinek ,czyli kot, który...jest sprawa str. 92

morelowa pisze:Znaczy trzustkowy MC pilotowany przez Kropkę?

To sii wiii(rzekłam z litewskim przyśpiewem :lol: ) jak MCO, to Kasia do mnie w te pędy-znaczy Kasia Górniak-już dwóm jakos sie udało znaleźć domy, może i temu sie uda?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto gru 30, 2014 19:12 Re: Tulinek ,czyli kot, który...Brus z Doniecka str. 93

Kilka fotek :love:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Wto gru 30, 2014 19:20 przez jerzykowka, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto gru 30, 2014 19:15 Re: Tulinek ,czyli kot, który...Brus z Doniecka str. 93

Jak moja Filorcia tylko taki cieniutki :1luvu:
za udane poszukiwania DT lub najlepiej DS :ok: :ok: :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Wto gru 30, 2014 19:18 Re: Tulinek ,czyli kot, który...Brus z Doniecka str. 93

To on? Taki obłoczek delikatny?
Edit:
coś się ze zdjeciami porobiło 8O
A ten kotek ma jakieś imię??
Bo już mi one zaczynają migać przed oczami z samych opisów.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto gru 30, 2014 19:22 Re: Tulinek ,czyli kot, który...Brus z Doniecka str. 93

Tak-to on, ale juz można uffnąć z ulgą-będzie dobrze!!!
Nasza przekochana kolezanka zaopiekuje się nim, już powiadomiłam Kasię, która nadała nam temat i Ona zorganizuje transport!
Kocio spokojny, pieszczoszek, ale póki co, musi siedzieć w klatce w lecznicy, bo Kasia ma psy w domu, kocio mógłby się przerazić wielkich mordziszek fałdziochowych.
Juz niedługo kotku-trzymaj się!!!!! :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto gru 30, 2014 19:26 Re: Tulinek ,czyli kot, który...Brus z Doniecka str. 93

morelowa pisze:To on? Taki obłoczek delikatny?

Tak, nie przyswaja, więc taki cieniutki jest :(
Ale jeśli ktoś podaruje mu życie, to sądzę, że nadal delikatny, ale jednak kwitnący i osierściuchowany rozkwitnie :ok: :ok: :ok:

Tulinku, przechrzcijmy Bruce'a na Brunona czyli Bruna - co Ty na to?
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto gru 30, 2014 19:28 Re: Tulinek ,czyli kot, który...Brus z Doniecka str. 93

kropkaXL pisze:Tak-to on, ale juz można uffnąć z ulgą-będzie dobrze!!!
Nasza przekochana kolezanka zaopiekuje się nim, już powiadomiłam Kasię, która nadała nam temat i Ona zorganizuje transport!
Kocio spokojny, pieszczoszek, ale póki co, musi siedzieć w klatce w lecznicy, bo Kasia ma psy w domu, kocio mógłby się przerazić wielkich mordziszek fałdziochowych.
Juz niedługo kotku-trzymaj się!!!!! :ok: :ok: :ok:

Hurrrrrra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto gru 30, 2014 19:36 Re: Tulinek ,czyli kot, który...Brus z Doniecka str. 93

Poprawił się humor Asiulku?-choc jeden dramat sie skończy!
Oby jak najwiecej takich cudów, oby jak najwięcej takich cudnych osób!!!!!! :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto gru 30, 2014 19:43 Re: Tulinek ,czyli kot, który...Brus z Doniecka str. 93

kropkaXL pisze:Poprawił się humor Asiulku?-choc jeden dramat sie skończy!
Oby jak najwiecej takich cudów, oby jak najwięcej takich cudnych osób!!!!!! :ok: :ok: :ok:

Wielkie uff :dance: :dance2: :dance:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto gru 30, 2014 20:05 Re: Tulinek ,czyli kot, który...Brus z Doniecka str. 93

MCO rano zostanie zabrany do domu :dance: :dance: :dance:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto gru 30, 2014 20:19 Re: Tulinek ,czyli kot, który...Brus z Doniecka str. 93

Cudny ten Brusik :1luvu: .
A jaką karmę on może jeść (w sensie konsystencji) skoro ma pogruchotaną szczękę i ząbki w kiepskim stanie ?
Obrazek Obrazek ObrazekTymoteusz [*]17.08.2019 r.

magdalena99

Od: Sob mar 27, 2010 15:20

Post » Wto gru 30, 2014 20:19 Re: Tulinek ,czyli kot, który...Brus z Doniecka str. 93

Ładnym łatwiej. :P
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto gru 30, 2014 20:23 Re: Tulinek ,czyli kot, który...Brus z Doniecka str. 93

w jakim wieku jest Brunon?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto gru 30, 2014 23:21 Re: Tulinek ,czyli kot, który...Brus z Doniecka str. 93

chcecie mojej smierci - kto pokazuje mi rude kocury
i to jeszcze teraz gdy słaba jestem i jeszcze zła jak cho.... , bo świąt nienawidzę i ledwo co te przetrwałam :evil:
i jeszcze pastwic sie nade mną - pokazywać takie cudo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ruuuude :201494

:crying:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Śro gru 31, 2014 8:47 Re: Tulinek ,czyli kot, który...Brus z Doniecka str. 93

Bruno zwany także Bernardem ma podobno cztery lata - na oko.

Z karmą każdą sobie radzi - gryźć nie może, ale chrupki łyka jak szalony :wink: :D

Jest kochany, potrzebuje czasu na zebranie sił.
Chudy, zmarnowany przeszłością, ale wszystko z nim musi być dobrze :ok: :ok: :ok:

Dom tymczasowy dlatego jest tak ważny, że w kotulni, na dłuższą metę, nie ma jak karmić go odrębnie, musiałby siedzieć w klatce. Poza tym kroplówki podskórne w domu to żaden problem, a tam już spory. Pewnie będą jednak potrzebne, przynajmniej od czasu do czasu. Krewki nie starczyło na jonogram - bardzo słabo leciała :( , przy następnej wizycie będzie znowu pobranie. Chłopak odpocznie i źródełko tryśnie :ok:

Przepraszam, że tak nieskładnie piszę, ale wczoraj się wińskiem odstresowywałam :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]