A do sciany przykrecic nei moge z tego wzgledu ze mam w domu remont -jeden pokoj sciany ma "zajete", do jednego koty nie maja wstepu a w ostatnim - remont

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tez_Kaska pisze:Jade na podboj Praktikera - moze tam beda te sruby klinujace
A do sciany przykrecic nei moge z tego wzgledu ze mam w domu remont -jeden pokoj sciany ma "zajete", do jednego koty nie maja wstepu a w ostatnim - remontWiec poki co chcialam taki drapak "przenosny"
Tez_Kaska pisze:Praktiker jest kiepsciutki - praktycznie zaden wybor sznurkow ale nogi stolowe calkiem calkiem
Nabylam taka noge no i mam juz dwa drapaki - jeden u siebie w mieszkaniu a drugi w Grzybolandii. Konstrukcja wytrzymuje dzikie skoki 5 kilogramowej BalbinyDrapak zrobilam w 7 minut z zegarkiem w reku- tyle ze rurka zostala okrecona sznurkiem wczesniej.
I musze sie przyznac do pewnego odchylu... Mianowicie przyszlam wczoraj do pracy, patrze a tu co lezy na korytarzu? Ano lezy rura tekturowa o srednicy okolo 30 cm, dluga na dwa metry (wykladzine nam zmieniali). Niewiele myslac poprosilam o ta rure i swoim malym autkiem przywiozlam do domu... A teraz nei wiem jak ja w celach drapakowych wykorzystac ale wykorzystam na pewno:):):)
Tez_Kaska pisze:nie sadze ze ktos chcialby kupic "profesjonalny" drapak usztywniony scierka w kratke:):):):)
Tez_Kaska pisze:nie sadze ze ktos chcialby kupic "profesjonalny" drapak usztywniony scierka w kratke:):):):)
Tez_Kaska pisze:Jak ja na sztywno przytwierdzic do podloza (nei mam mozliwosci przykrecenia do sciany ani do sufitu ani do podlogi obecnie) oraz czym ja okrecic? Sznurek przy tej srednicy i dlugosci to kupa kasy... Tym bardziej ze mam na oku druga taka sama rure:):):)
Agata_j pisze:Tez_Kaska pisze:Jak ja na sztywno przytwierdzic do podloza (nei mam mozliwosci przykrecenia do sciany ani do sufitu ani do podlogi obecnie) oraz czym ja okrecic? Sznurek przy tej srednicy i dlugosci to kupa kasy... Tym bardziej ze mam na oku druga taka sama rure:):):)
Może na wcisk. Z tym, że teraz trzeba by przemyśleć jak zrobić regulację, która umożliwi ten wcisk.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google Adsense [Bot] i 319 gości