Rilla07 pisze::1luvu:![]()
![]()
mmmmmmmmmmmmrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rilla07 pisze::1luvu:![]()
![]()
MalgWroclaw pisze:MB&Ofelia pisze:po całym kociałku
kociałko
MB&Ofelia pisze:Ekhem, kociałko to nie moja twórczość. To z "Leksykota". Może gdzieś jeszcze jest w zakamarkach internetu. Gościu świetnie pisał o swoich kotach, tworząc przy okazji kocie neologizmy. Kilka z nich zapamiętałam i stosuję.
klaudiafj pisze::kotek:
MB&Ofelia pisze:MalgWroclaw pisze:MB&Ofelia pisze:Ekhem, kociałko to nie moja twórczość. To z "Leksykota". Może gdzieś jeszcze jest w zakamarkach internetu. Gościu świetnie pisał o swoich kotach, tworząc przy okazji kocie neologizmy. Kilka z nich zapamiętałam i stosuję.
ale jest cudna
W stosunku do dużego kota stosuje się wariant "kocielsko"
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ekhem, kociałko to nie moja twórczość. To z "Leksykota". Może gdzieś jeszcze jest w zakamarkach internetu. Gościu świetnie pisał o swoich kotach, tworząc przy okazji kocie neologizmy. Kilka z nich zapamiętałam i stosuję.
No tak, fajnie pisał - ale w realu trudno mi się z nim gadało
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ekhem, kociałko to nie moja twórczość. To z "Leksykota". Może gdzieś jeszcze jest w zakamarkach internetu. Gościu świetnie pisał o swoich kotach, tworząc przy okazji kocie neologizmy. Kilka z nich zapamiętałam i stosuję.
No tak, fajnie pisał - ale w realu trudno mi się z nim gadało
![]()
![]()
![]()
Żeś go poznała w realu???
MB&Ofelia pisze:Ineczko, Duża mię zrobiała fotki. Ale nie są ładmne. Duża nie umi focić. Miauknęłam jej, coby nie wklejała, ale mię nie słucha, gupizna jedna![]()
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko, Duża mię zrobiała fotki. Ale nie są ładmne. Duża nie umi focić. Miauknęłam jej, coby nie wklejała, ale mię nie słucha, gupizna jedna![]()
Książniczka Ofelja
Twoja Duża foci i tak lepiej niż moja!
Inka
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko, Duża mię zrobiała fotki. Ale nie są ładmne. Duża nie umi focić. Miauknęłam jej, coby nie wklejała, ale mię nie słucha, gupizna jedna![]()
Książniczka Ofelja
Twoja Duża foci i tak lepiej niż moja!
Inka
Duza marudzi, że by lepiej fociła jakby miała lepszego aparata. Bo ten co ma to zdechlak. Niech se wreście kupi dobrego aparata.
Książniczka Ofelja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], lucjan123, pibon i 25 gości