Tulinek ,czyli kot, który. DO ZAMKNIĘCIA -dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 29, 2014 17:14 Re: Tulinek ,czyli kot, który...przybyli nowi przyjaciele st

zdjęć nie będę pokazywać sprzed przyjazdu, poczekamy na te z kotulni , bo lidka02 na rower wsiądzie i gotowa lecieć po niego :roll:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon gru 29, 2014 17:30 Re: Tulinek ,czyli kot, który...przybyli nowi przyjaciele st

Jakie kochane i biedne.... :ok:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto gru 30, 2014 12:35 Re: Tulinek ,czyli kot, który...przybyli nowi przyjaciele st

https://www.facebook.com/groups/1911773 ... 5/?fref=ts

Byłam dziś w szpitalu w Szamotułach na umówionej wizycie u mojego ulubionego Doktora.Wchodzę ......... a tu w przedsionku szpitala na środeczku przy portierni wita mnie piękny szarobury kot:) Siedzi sobie kociak jak panisko na samym środku i patrzy na każdego , przymilając się i tuląc. Pomyslałam , że zabłakał sie i wszedł przez przypadek:) Byłam dość długo , bo prześwietlenia , konsultatacja , zastrzyki..........Wychodzę .......... kociak dalej siedzi na środku dywanika w korytarzu i patrzy na mnie błagalnie:) serce mi się kroiło, wzięłam kociaka na ręce i głaszczę Ludzie wchodzą , wychodzą ........... nikt nie zwraca uwagi , ale dopadam pielęgniarkę i pytam skąd ten kot tutaj.......... I słyszę smutną historię .................. Jego Pani została przywieziona do szpitala..........staruszka ............przyszedł za nią i czekał........ niestety Pani odeszła............a kot wciąż na nią czeka , ktos tam zrobił mu budkę od wiatru przed drzwiami szpitala, ktoś nalał w miseczkę mleka ......... a on chce miłosci , chce mieć swój prawdziwy dom...... ja mam swojego Tigera i nie mogłam go zabrać ............ale może ktoś z Was ???????????

ObrazekObrazek

alessandra

Post » Wto gru 30, 2014 12:57 Re: Tulinek ,czyli kot, który...jest sprawa str. 92

O rany... :cry:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto gru 30, 2014 13:07 Re: Tulinek ,czyli kot, który...jest sprawa str. 92

Jedno dobre w tej sytuacji, że to jakiś niespotykanie życzliwy dla kotów szpital <3
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Wto gru 30, 2014 13:19 Re: Tulinek ,czyli kot, który...jest sprawa str. 92

:cry:
kicikicimiauhau

Post » Wto gru 30, 2014 13:20 Re: Tulinek ,czyli kot, który...jest sprawa str. 92

nie smutajta, coś myslimy -nic nie powiem, nie ciagnijcie za jęzor :wink:

alessandra

Post » Wto gru 30, 2014 14:58 Re: Tulinek ,czyli kot, który...jest sprawa str. 92

Arcypilne, przepraszam Tulinku, ale do kogo mam się zwrócić :oops:

Kot rasy MC rudy, po pseudo, przewlekła niewydolność trzustki - trzeba dobrać leki i podawać Insestinal dietę - przyniesiony do uśpienia :cry: . Jest w lecznicy, ma bardzo niewiele czasu. Dzwoniła wetka aż z Opolskiego w poszukiwaniu ratunku.
Sprawę będzie pilotowała KropkaXL :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto gru 30, 2014 15:07 Re: Tulinek ,czyli kot, który...jest sprawa str. 92

a w sprawie tego wiesz...nic jeszcze nie ma ?

alessandra

Post » Wto gru 30, 2014 15:07 Re: Tulinek ,czyli kot, który...jest sprawa str. 92

jerzykowka pisze:Arcypilne, przepraszam Tulinku, ale do kogo mam się zwrócić :oops:

Kot rasy MC rudy, po pseudo, przewlekła niewydolność trzustki - trzeba dobrać leki i podawać Insestinal dietę - przyniesiony do uśpienia :cry: . Jest w lecznicy, ma bardzo niewiele czasu. Dzwoniła wetka aż z Opolskiego w poszukiwaniu ratunku.

ja wiem do kogo, jak mnie nie ubije :roll:

alessandra

Post » Wto gru 30, 2014 15:10 Re: Tulinek ,czyli kot, który...jest sprawa str. 92

alessandra pisze:a w sprawie tego wiesz...nic jeszcze nie ma ?

Nic :( Będę dzwonić po pracy!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto gru 30, 2014 15:11 Re: Tulinek ,czyli kot, który...jest sprawa str. 92

alessandra pisze:
jerzykowka pisze:Arcypilne, przepraszam Tulinku, ale do kogo mam się zwrócić :oops:

ja wiem do kogo, jak mnie nie ubije :roll:

Do kogo? :idea:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto gru 30, 2014 15:13 Re: Tulinek ,czyli kot, który...jest sprawa str. 92

Też sie Olu podpinam pod pytanie Asi?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto gru 30, 2014 15:13 Re: Tulinek ,czyli kot, który...jest sprawa str. 92

Czarny bez kawałka szczęki ma PNN... :(
Biorę pod uwagę wizytę u Neski. Potzrebny DT.
Ech...
Dobrze, że doczekał transportu, nie podzielił losu Liki ['], która zmarła tydzień przed wyprawą do Polski.
Będzie dobrze :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]