Pirat [*] i Pepe [*] Masza i Stefan

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 05, 2014 12:35 Re: Pirat i Pepe :)

Będzie dobrze :)
Ważne, że fajny domek i w dwupaku, to sobie będą odwagi na początku dodawać :)
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Śro lis 05, 2014 14:20 Re: Pirat i Pepe :)

Soniu zawsze stresujesz się na zapas :roll: ja uważam że trzeba zawsze myśleć pozytywnie, zwłaszcza że znając Ciebie to pewnie wszystko wytłumaczyłaś im odnośnie tego jakie są Koty i jak trzeba o nie dbać. Z tego co opisujesz podobnie charaktery mają jak nasze. Pirat też na początku był nieufny i strachliwy, a Pepe to Pepe :D teraz Pirat to taki słodziak i przylepka jakich mało, po porostu potrzebował więcej czasu i pieszczot (zwłaszcza że kot szybko się przyzwyczają do dobrych rzeczy typu głaskanie, mówienie po imieniu). Będzie dobrze i się nie stresuj :piwa:
Pirat [*] Pepe [*] Masza Stefan

Del

Od: Wto lis 24, 2009 16:30

Post » Śro lis 05, 2014 15:55 Re: Pirat i Pepe :)

Wiem dziewczyny, ze powinnam się cieszyć że domek fajny i że dwupak wzięli ale ja taka histeryczka i panikara okropna, zwłaszcza jak koty chorują , ze po raz
kolejny utwierdzam się w przekonaniu że absolutnie nie nadaję się na DT ani DS, za bardzo wszystko przezywam :oops:
Może niedługo dojdę do siebie po tych wszystkich stresach i znów zacznę tyć :wink:
Pozdrawiam ćie Oleńko i Anulka bardzo serdecznie, dużo zdrówka zyczac Waszym futerkom :1luvu:

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Śro lis 05, 2014 16:02 Re: Pirat i Pepe :)

gisha pisze:Wiem dziewczyny, ze powinnam się cieszyć że domek fajny i że dwupak wzięli ale ja taka histeryczka i panikara okropna, zwłaszcza jak koty chorują , ze po raz
kolejny utwierdzam się w przekonaniu że absolutnie nie nadaję się na DT ani DS, za bardzo wszystko przezywam :oops:
Może niedługo dojdę do siebie po tych wszystkich stresach i znów zacznę tyć :wink:
Pozdrawiam ćie Oleńko i Anulka bardzo serdecznie, dużo zdrówka zyczac Waszym futerkom :1luvu:

My też życzymy mniej stresów (!!!) oraz dużo zdrówka :ok: a ja może niedługo się zmobilizuje i porobię Kociakom jakieś ładne zdjęcia :D

Del

Post » Sob gru 20, 2014 12:52 Re: Pirat i Pepe :)

Co prawda nowych zdjęć kociaków nie mam jeszcze (chodź są w planach), ale wstawię info konkursie krakvetu w którym bierze udział PKDT

"Pomorski Koci Dom Tymczasowy ponownie bierze w grudniu udział w konkursie sklepu zoologicznego Krakvet. Prosimy o poświęcenie kilku minut i zagłosowanie w ankiecie na PKDT :)
Dla Was to kilka minut, które trzeba poświęcić na głosowanie, dla naszych podopiecznych to karma wartości nawet 10.000 zł!

Jak głosować?

1. Wejdź na: http://www.krakvet.pl/forum/
2. Jeśli jeszcze nie jesteś zarejestrowanym użytkownikiem forum - zarejestruj się i podaj prawdziwy adres e-mail.
3. Wejdź na swoją pocztę podaną przy rejestracji i aktywuj rejestrację na forum.
4. Zaloguj się na forum.
5. Napisz jakiś post na: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14611
6. Wejdź na http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=18168 oddaj głos na pozycję nr 10: Pomorski Koci Dom Tymczasowy, klikasz pod ankietą „wyślij”
7. Przy oddawaniu głosu zostaniesz poproszony o podanie numeru telefonu, podaj go i poczekaj na kod weryfikacyjny. (GŁOSOWANIE JEST BEZPŁATNE)
8. Wpisz kod w ramkę i zatwierdź oddanie głosu.

Jeśli kiedyś już głosowałeś i jesteś zarejestrowany w KRAKVECIE i pamiętasz nick oraz hasło zaczynasz od punktu nr 6!

Uwaga! Czasem przy próbie głosowania wyświetla się informacja, iż „oddano już głos z tego komputera” nawet, jeśli taka sytuacja nie miała miejsca. W takim przypadku pomaga wyczyszczenie ciasteczek lub zmiana przeglądarki"

Del

Post » Wto gru 23, 2014 23:22 Re: Pirat i Pepe :)

Dla Najwspanialszych Opiekunów najukochańszych chłopaków najserdeczniejsze zyczenia
Radosnych, rodzinnych swiąt i Szczęśliwego Nowego Roku
Niech Wam się szczęści Kochani :1luvu:

gisha

Post » Wto gru 23, 2014 23:46 Re: Pirat i Pepe :)

I ja się do życzeń dołączam :) Samych radości!
Obrazek

Afatima

Post » Śro gru 24, 2014 17:06 Re: Pirat i Pepe :)

Witam,

dziękujemy za życzenia, my również życzymy Wesołych Świąt w rodzinnym gronie :1luvu:

Dla osłody zdjęcia kociaków ...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Del

Post » Sob gru 27, 2014 12:42 Re: Pirat i Pepe :)

Coś mi się wydaje, że kociaki na Mikołaja dostali "cebulę i rózgę" :( Miny mają jakieś niezadowolone.

ireols

Od: Sob sty 11, 2014 11:07

Post » Sob gru 27, 2014 14:09 Re: Pirat i Pepe :)

ireols pisze:Coś mi się wydaje, że kociaki na Mikołaja dostali "cebulę i rózgę" :( Miny mają jakieś niezadowolone.

A i widzisz mylisz się :ryk: dostały na święta puszeczkę tuńczyka w sosie własnym, piski i wiski niezapomniane :1luvu:

a jak się podobają Chłopaki pod choinką :twisted: ?

Del

Post » Sob gru 27, 2014 20:12 Re: Pirat i Pepe :)

Dwa prezentasy pod choinką :surprise:
Obrazek

Afatima

Post » Nie gru 28, 2014 11:33 Re: Pirat i Pepe :)

Chyba Świąteczne Chochliki :1luvu:

Del

Post » Nie gru 28, 2014 21:04 Re: Pirat i Pepe :)

Chłopaki ładnie się prezentują pod choinką jak dwie małe świąteczne paczuszki. Tylko ta mina, jakbym widziała Bertę razy dwa.

ireols

Od: Sob sty 11, 2014 11:07

Post » Nie gru 28, 2014 22:30 Re: Pirat i Pepe :)

No tak, mogą to być uszki, a mogą i różki ;)
Obrazek

Afatima

Post » Pon gru 29, 2014 0:18 Re: Pirat i Pepe :)

Te pod choinką z diabełkami mi się kojarzą, a one przecież takie grzeczniutkie :wink:
Pepe to już w ogóle nie mieści się na półce drapaka :lol:
A Pirat to Mariusza ulubieniec?
w ogóle to się napatrzeć nie mogę na pieszczoszki ukochane :1luvu:

gisha

[poprzednia][następna]