Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 26, 2014 13:08 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

klaudiafj pisze:MB&Ofelia często mam koszmary odnośnie kotów, chyba dlatego, że za bardzo je kocham i boje się, że stracę kolejnego... Dziękuję za miłe słowo o skarbonce :)
Mireczko w sklepie Inspirello :) taka to była http://www.sklep.inspirello.pl/produkt/2028/sklepik-decoupage-serwetki-zwerzeta-i-owady-serwetka-koty-i-kotki.html :)
Właśnie czytam bloga, na którego dopiero co trafiłam i już się dowiedziałam z postu wstępnego o decoupage, że trzeba dawać kilka warstw lakieru, a ja dawałam jedną :/
Tu ten blog - wreszcie jakieś konkrety :) http://ecomanufaktura.blogspot.com/2013/07/wstep-czyli-sow-kilka-o-decoupageu.html

na wierzch to co najmniej dwie i najgorsze, że po każdej trzeba odczekać aż wyschnie
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt gru 26, 2014 13:35 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Tak, ja dawałam jedną. I właśnie dlatego takie pudełko robi się tydzień ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt gru 26, 2014 14:13 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Klaudia,cudeńka tworzysz,jestem zachwycona!!!!! :D
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt gru 26, 2014 22:39 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Piękne rzeczy robisz, w ogóle jesteś artystyczną duszą z tego co widzę. Nie dość, że fotografka, to jeszcze decoupagem się zajmuje. Super! I takie prezenty są najlepsze, bo od serca!

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Sob gru 27, 2014 9:32 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Dzień dobry :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob gru 27, 2014 12:09 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Dzień dobry :) Dziękuję Dziewczyny :) Dłubię całymi dniami ten ducoupage teraz :) W zeszłym roku traciłam czas na układanie puzzli z m. podczas świąt hehe, a teraz przynajmniej coś pożytecznego powstaje :) Wsiąkłam jak śliwka w kompot :mrgreen: Skończę to co teraz robię i w następnej kolejności mam do zrobienia - album fotograficzny techniką sckrapbookingu :d Więc nowe rzeczy do naumienia :) Potem czas na meble. Mam kilka, którym chcę nadać drugie życie :) I do tego chcę pomalować wszystkie drzwi w domu na biało, bo mam białe ściany i meble a drzwi w tym mieszkaniu już były. Są ładne, nowe, ale brązowe i tak mi one nie pasują jakoś :)
A wbrew pozorom te nowe umiejętności przydadzą mi się w fotografii :) Będę mogła zrobić gadżety z sesji w formie np transferu zdj na drewniane serduszko <3 Albo będę mogła sama zrobić rekwizyt do sesji - np postarzony stołeczek z przecierkami :)
M. za głowę się łapie i jest przerażony - powtarza - "taa Ty wszystko będziesz robić", ale potem widzi, że robię i że nawet wychodzi :ryk:

klaudiafj

Post » Sob gru 27, 2014 13:10 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Jesteś mega zdolna i masz dużo cierpliwości. :P Ja się niestety szybko zrażam jak mi coś nie wychodzi, nie mam już tyle cierpliwości co kiedyś. :201494 Obiecałam sobie, że 2015 rok będzie inny biorę się w "GARŚĆ" i nie będę już narzekać na braki ... :placz:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob gru 27, 2014 13:18 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Dziękuję :) :oops:
Cierpliwości chciałabym mieć więcej, a najbardziej brakuje mi odwagi :)
Gosiu jak Twoje kociątka?

W ogóle to mój M. ma dziś happy berzdej :D Zamiast cieszyć się pięknym dniem muszę gotować :) Chętnie poszłabym do zoo, nigdy jeszcze nie byłam w zoo zimą. Zostałam natchniona tą ochotą od Spilett;)

klaudiafj

Post » Sob gru 27, 2014 16:11 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

zdolna jesteś, ja jakoś nie mogę się zabrać ,żeby coś zrobić, a gdzieś mam dokładne instrukcje :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob gru 27, 2014 17:09 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Kocurki mają się świetnie, też najedzone Świątecznie, nawet już wybrzydzają i tylko mięsko i mięsko :D. Zabawki od Mikołaja wiszą i nie ma zainteresowania - zrobiły się leniwe i nie chce im się biegać za wędką. :ryk:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob gru 27, 2014 20:54 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

No to sto lat dla męża :piwa: :piwa: :piwa:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Sob gru 27, 2014 22:07 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Dziękujemy :) Nie wiem co to jutro będzie, meksyk jakiś :/
Ostatnio edytowano Sob gru 27, 2014 22:12 przez klaudiafj, łącznie edytowano 2 razy

klaudiafj

[poprzednia][następna]