❤Yuki,Syriusz(*) Oskar i Forest- Karmelek(*)i Milo

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 26, 2014 1:34 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Haha no to gruboo! Hehe trzeba miec oczy dookoła głowy - a im więcej kotów tym i oczu więcej z każdej strony jak u pająka :D
Dobrze, że nic się nie stało!
A cóż z kiełbasą - na zdrowie kotom ;)
U mnie mięsa nie ma więc koty nie kradną, a trochę takich przygód mi brakuje ;)
Koty jedzą rybkę, czasem jakieś mięso, ale nie są to kiełbasy i szynki, które by kusiły do złego (czyt. kradzieży) ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt gru 26, 2014 10:23 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

klaudiafj pisze:Haha no to gruboo! Hehe trzeba miec oczy dookoła głowy - a im więcej kotów tym i oczu więcej z każdej strony jak u pająka :D
Koty jedzą rybkę, czasem jakieś mięso, ale nie są to kiełbasy i szynki, które by kusiły do złego (czyt. kradzieży) ;)

niekoniecznie, ukraść można wszystko, a po sprawdzeniu, że nie nadaje się do zjedzenia (przez kota)- zostawić :evil:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt gru 26, 2014 10:25 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

mięsa prawie nigdy nie ma i u mnie innego niż kocie... za to ryba owszem i kusi :roll: Sushi nie dostają bo jest tam awokado ale czasem podczas przygotowywania po kawałku łososia im spadnie :oops:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pt gru 26, 2014 10:29 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Tofik prawie zawsze mi sprawdza co mam na talerzu, choć tam mięsa nie ma
kilka razy ukradł mi kotlety sojowe, bo jednak musiał sprawdzić, a jak potem spojrzał się na mnie :lol: jakbym chciała otruć kota :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt gru 26, 2014 11:37 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

A to Mireczko Maciusiowi też smakowało - kotlety sojowe czy szynka sojowa bardzo mu smakowały :) On był taki kochany, lubił wszystkiego skosztować :)
Koty lubią ciasta drożdżowe - to zauważyłam u moich trzech :)
Kituś kradła całe życie ziemniaki z garnka, ugotowane w kawałkach (nie pogniecione) - brala w dwa zęby takiego już zimnego ziemniaka i buch, uciekała, ale ziemniak zawsze jakoś się rozpadł po drodze i wierzcie mi - jak mieszkanie wielkie tak pięta zawsze trafiła na ziemniak :D

klaudiafj

Post » Pt gru 26, 2014 14:25 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Ojoj,niech te Twoje futerka Aniu się opamiętają i do kuchenki niech się nie zbliżają,łobuziaki jedne :mrgreen:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie gru 28, 2014 21:02 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Weekendowo witamy i pozdrawiamy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Hej Aniu, jak tam moja ulubiona drużyna rozbójników się miewa? :201461
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pon gru 29, 2014 11:34 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Cześć Aniu <3 :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon gru 29, 2014 14:28 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Dzień mroźny :d

klaudiafj

Post » Pon gru 29, 2014 18:57 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

mir.ka pisze:
klaudiafj pisze:Haha no to gruboo! Hehe trzeba miec oczy dookoła głowy - a im więcej kotów tym i oczu więcej z każdej strony jak u pająka :D

niekoniecznie, ukraść można wszystko, a po sprawdzeniu, że nie nadaje się do zjedzenia (przez kota)- zostawić :evil:

Hmmmm...albo wykorzystać do zabawy :ryk:
Oskar bardzo często porywa mi niejadalne dla niego rzeczy, a potem widzę jak podrzuca, tarza i chowa w różne dziury :roll:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon gru 29, 2014 19:17 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

klaudiafj pisze:A to Mireczko Maciusiowi też smakowało - kotlety sojowe czy szynka sojowa bardzo mu smakowały :) On był taki kochany, lubił wszystkiego skosztować :)
Koty lubią ciasta drożdżowe - to zauważyłam u moich trzech :)
Kituś kradła całe życie ziemniaki z garnka, ugotowane w kawałkach (nie pogniecione) - brala w dwa zęby takiego już zimnego ziemniaka i buch, uciekała, ale ziemniak zawsze jakoś się rozpadł po drodze i wierzcie mi - jak mieszkanie wielkie tak pięta zawsze trafiła na ziemniak :D

Widzę, że Maciuś był smakoszem :)
Oskar też musi spróbować wszystkiego..gotowana marchewka, buraki, kapusta,bób, ciasto, ogórek wszystko jest dobre :ryk:
I rozgniecione po mieszkaniu ziemniaki czy fasolkę też znam :ok:
Obrazek

Annaa

Post » Pon gru 29, 2014 19:19 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Chester dzisiaj próbując desperacko dostać się do resztek jogurtu naturalnego na dnie kubeczka, wsadził tam łapę. I potem kicał na 3 bo tę jedną musiał sobie wylizać :D

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pon gru 29, 2014 20:11 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Święta skończyły się i bardzo dobrze, bo to było już dość męczace.
Poza przypalonymi ogonkami Kastora i Karmelka (to nie moja wina ), mam jeszcze na koncie spalony garnuszek w którym gotowało się mięso dla kotów (zupełnie o nim zapomniałam :oops: ) i znów był lekki smrodek spalenizny, a zajrzałam do kuchni chyba w ostatniej chwili i garnek udało się uratować...mięsa niestety już nie :(
Poza tym Yuki napędziła mi trochę stracha.Ona zawsze była niejadkiem, jest malutka i wydaje mi się, że lekka i zawsze staram się dogadzać jej tak, żeby tylko coś zjadła.
No więc w święta kotki dostały na śniadanie tuńczyka, którego Yuki zawsze uwielbiała, a tym razem nie chciała nawet ruszyć.
Dostała więc co innego i nadal odwracała pyszczek i nie chciała jeść.
Ale gdy poszłam szykować śniadanie dla nas Yuki była pierwsza i usadzona w najlepszym miejscu na lodówce tzn. najbliżej blatu na którym wszystko kroiłam.Myślałam, że to ciekawość ale ta mała cwaniara wołała i pochłaniała wędlinki bez żadnego problemu 8O tak to sobie wymyśliła :evil:

Choinka jeszcze stoi, ale przewód od lampek już raz był przegryziony :strach: i zaczynam znajdywać w różnych miejscach zdjęte ozdoby.
Obrazek

Annaa

Post » Pon gru 29, 2014 20:13 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Spilett pisze:Chester dzisiaj próbując desperacko dostać się do resztek jogurtu naturalnego na dnie kubeczka, wsadził tam łapę. I potem kicał na 3 bo tę jedną musiał sobie wylizać :D

No tak to też jest dobry sposób :ryk:
Oskar kiedyś nie mógł wyjąć główki z kubka po wylizywanej śmietanie :mrgreen:
Obrazek

Annaa

[poprzednia][następna]