Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Ta kicia powyżej jest bardzo łagodna.
Chiara pisze:Trochę mnie to już przybija. Wygląda na to, że co druga czy trzecia "wolno żyjąca" kotka chętnie by się wprowadziła na czyjąś kanapę. Zaraz będę ogłaszać jedną z Zamościa, która chodzi za ludźmi i rozpaczliwie szuka przyjaciela...Wysterylizowalimy ją latem.
Chiara pisze:MalgWroclaw pisze:Chiara pisze:A trzy kolejne dzikie koteczki![]()
![]()
tym razem z Łukowa dostały właśnie zgodę na sterylki w ramach PS.
Mam wizję trzech kotek stojących w kolejce, pukających i pytających: "możemy?", "ja też mogę?", "ja też?"
![]()
![]()
Pani Ilona z Łukowa wzięła się do pracy zaraz po otrzymaniu zgody na sterylki w ramach PS i pierwsza z trzech kotek na zabieg pojechała już w piątek.Na sterylki pojadą jeszcze jej siostra i mama.
Mama jest podobno najbardziej płochliwa.
N°421, koszt 100 zł.
Agłaja^..^ pisze:popełniłam mały bazarek na PS viewtopic.php?f=20&t=166673 -jeśli znajdą się chętni, to może to być taki prezent gwiazdkowy
Chiara pisze:Agłaja^..^ pisze:popełniłam mały bazarek na PS viewtopic.php?f=20&t=166673 -jeśli znajdą się chętni, to może to być taki prezent gwiazdkowy
Wczoraj myślałam o tym bazarku.![]()
Chiara pisze:Drogi Mikołaju!
Dowiedziałam się, że w fundacji nie wierzą, że istniejesz, więc wzięłam sprawy w swoje łapy. Niestety mam tylko trzy, więc będę się streszczać.
Przynieś proszę worek pieniędzy na Powszechną Sterylizację, która finansuje zabiegi różnym biednym kotom. To ważne. Sama prawie umarłam w piwnicy na ropomacicze i to nic fajnego - taka śmierć.
Dane zgapiłam z internetu:
Fundacja "Szare, bure i łaciate"
ul. Kopalniana 14 m 3, 42-271 Częstochowa
konto: 39 1140 2004 0000 3302 7515 2721
w tytule: Powszechna Sterylizacja
BIC/SWIFT mBanku: BREXPLPWMBK
Dziękuję też za Dom, o który prosiłam w zeszłym roku. Jest ciepło i zawsze jem do syta.
Szczerze oddana Blusia
PS Pozdrów Rudolfa oraz Wielką Niedźwiedzicę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, muza_51 i 80 gości