Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zosia&ziemowit pisze:I jeszcze wiadomość dnia Białka już nie pracuje przeniosła się na pokoje i mieszka w socjanym razem z kotami.![]()
Magija pisze:zosia&ziemowit pisze:I jeszcze wiadomość dnia Białka już nie pracuje przeniosła się na pokoje i mieszka w socjanym razem z kotami.![]()
no nareszcie koniec z wyzyskiwaniem biednej koteczki!![]()
ale ale, bylam dzisiaj rano i widzialam na wlasne oczy ze Bialka przechadzala sie po gabinecie i sprzatala kocie chrupki ze stolu, wiec moze jednak pomimo apeli nadal pracuje?
pozdrawiam ja i Stowarzyszenie na Rzecz Walki o Niewykorzystywanie Kocich Pieknych Panienek
zosia&ziemowit pisze: Czekam na odwiedziny kasika 30!
Pozdrawiam Białka.
hmm... hmmm...zosia&ziemowit pisze: I z ostatniej chwili na forum pojawił się troll!![]()
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=25028
Białka.
zosia&ziemowit pisze:Czekam na odwiedziny kasika 30!
Nika Łódź pisze:no to superJest juz kolejka do klateczki Bialki
Nastepne koty stoja i tuptaja w schronisku w oczekiwaniu na Zosi opieke i leczenie
kasik30 pisze:Nika Łódź pisze:no to superJest juz kolejka do klateczki Bialki
Nastepne koty stoja i tuptaja w schronisku w oczekiwaniu na Zosi opieke i leczenie
Wiem... ale ja nie mogę zafundować Figulcowi stresu związanego z nowym kotem (nawet tak słodkim i oblatanym w weterynarii jak Białka) kiedy ona ma otwartą ranę...
No nie mogę bo to by było nie fair... Więc jeśli Białka mnie polubi (bo ja to już się właściwie zakochałam
), będzie musiała jeszcze na mnie chwilę poczekać... bo ja nawet nie mam komu oddać jej "na przechowanie" żeby zwolnić miejsce...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 85 gości