MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Mała Calinka ocalona przed śmiercią

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 24, 2014 22:13 Re: MOJE KOCIE BIEDY <2> Patrząc oczami kocich nieszczęść...

Kici - Tobie, Córce i całej kociej Rodzince Twojej i bezdomniaczków Spokojnych, Dobrych Świąt :D
Obrazek

gantra

Od: Sob kwi 06, 2013 5:42

Post » Śro gru 24, 2014 22:29 Re: MOJE KOCIE BIEDY <2> Patrząc oczami kocich nieszczęść...

gantra <3
pięknie dziękuję za świąteczne życzenia
Życzę Ci także Wesołych,spokojnych świąt :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Śro gru 24, 2014 22:44 Re: MOJE KOCIE BIEDY <2> Patrząc oczami kocich nieszczęść...

Zdrowych i Wesołych Świąt życzę tobie i całej twojej gromadce. :ok:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Śro gru 24, 2014 23:28 Re: MOJE KOCIE BIEDY <2> Patrząc oczami kocich nieszczęść...

Kotika <3 dziękuję ślicznie i życzę Tobie także spokojnych świąt...
Erin <3 zrobiłaś mi piękną niespodziankę,dziękuję za kartkę z życzeniami,było mi bardzo miło :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Czw gru 25, 2014 13:14 Re: MOJE KOCIE BIEDY <2> Patrząc oczami kocich nieszczęść...

Dzisiejszy obiadek dla bezdomniaczkow:
Obrazek
Obrazek
Puchacio z Misiem:
Obrazek Obrazek
Kilka zdjęć z wczoraj:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Czw gru 25, 2014 13:22 Re: MOJE KOCIE BIEDY <2> Patrząc oczami kocich nieszczęść...

Wspaniale :)
Jeszcze raz Wesołych Świąt! :s4:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw gru 25, 2014 14:27 Re: MOJE KOCIE BIEDY <2> Patrząc oczami kocich nieszczęść...

Jakie wypasione te koty 8O :D :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw gru 25, 2014 14:52 Re: MOJE KOCIE BIEDY <2> Patrząc oczami kocich nieszczęść...

kicikicimiauhau pisze:Ja do stołu zasiadam na końcu...wiedząc,że moi przyjaciele nie są głodni <3

Rany Dziewczyno Ty tak piszesz, że za każdym razem ryczę :placz: Oczywiście to komplement :kotek: Rozumiem Cię! oby więcej takich aniołków :s4:

Kiedyś spadnie śnieg... będę stała w oknie z kotami i rozmyślała nad tym ile tych małych bezdomnych istotek marznie na dworze... Nie potrafię się już cieszyć zimą bez wyrzutów sumienia, bez tego ścisku w żołądku...
To samo dotyczy dzieci... ile takich biednych dzieci siedzi w domach bez ciepła, czasem bez światła, z zapijaczonymi rodzicami, bez wigilii, bez prezentów, poniewieranych, płacząc po cichu patrząc w okna innych szczęśliwych dzieci...
Ech, święta, im jestem starsza tym ciężej pewne rzeczy leżą mi na sercu...
Mam wyrzuty sumienia, że ja mam się dobrze, a inni nie :( Chciałabym wszystkim dać jak najwięcej mogę - przygarnąć koty i dzieci, wszystkie biedne istotki...

Pozdrawiam... nostalgicznie :)

ps. teraz zerknęłam wyżej.. haha serio wypasione :) Dobrze :) Takie bobry :ryk:
ps.2 Puchatek i Miś wyglądają tak samo ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw gru 25, 2014 16:26 Re: MOJE KOCIE BIEDY <2> Patrząc oczami kocich nieszczęść...

Annaa pisze:Jakie wypasione te koty 8O :D :ok:

No nie ?dlatego pisałam,ze gdyby nie sceneria,to bym pomyślała,że Kici swoje własne wyprowadza na spacer 8O

Za każdym razem morda mi się cieszy jak u głupiego z bateryjką,kiedy widze taki zestaw żarełka dla kiciów <3
I pluszaki najedzone po sam czubek

Dużo siły życzę Tobie Beatko,bo dzięki Tobie te kicie są szczęśliwe

Najlepszego,świętowego :)

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw gru 25, 2014 17:38 Re: MOJE KOCIE BIEDY <2> Patrząc oczami kocich nieszczęść...

Wróciłam już z wieczornego karmienia...
myślałam,że w święta ludziom otwierają się serca,stają się lepsi,wrażliwsi na los najbiedniejszych :( niestety się myliłam...
Na jednym z kocich kącików,na którym parę dni temu postawiłam kolejną budkę,fajną,wypełnioną ciepłym polarkiem i obłożoną folią streczową...to już któraś z kolei budka,która znikła,inna na innej stołówce została skopana...
Ktoś,kto był na tyle podły,aby wyrzucić w święta biedulkom liche schronienie oraz miski...wszystkie jakie były :( być może nawet pełne,krótko po moim odejściu...i to jeszcze w Wigilię :(
Brak mi słów :cry:
Przykro,nawet strasznie...
Klaudia, Myszolandia - bardzo Wam dziękuję za takie miłe słowa :1luvu:
A spojrzenie Misi :201465
kicikicimiauhau

Post » Pt gru 26, 2014 1:29 Re: MOJE KOCIE BIEDY <2> Patrząc oczami kocich nieszczęść...

Przykre... to deb...le nie ludzie :/

klaudiafj

Post » Pt gru 26, 2014 9:24 Re: MOJE KOCIE BIEDY <2> Patrząc oczami kocich nieszczęść...

Dzień dobry :1luvu:
U nas taka pogoda :(
Obrazek
Obrazek
U nas robi się coraz bardziej biało... Pada śnieg, jest zimno...
Rano bezdomniaczki zjadły śniadanie w śniegu :(
kicikicimiauhau

Post » Pt gru 26, 2014 9:55 Re: MOJE KOCIE BIEDY <2> Patrząc oczami kocich nieszczęść...

Śliczne te kotki :1luvu: Moje też są takie grubiutkie, ale ja mam ich zdecydowanie mniej.Generalnie to ludzie są dobrzy, większość obojętnych, ale znajdzie się kilku takich łobuzów, którzy mają dziką potrzebę niszczenia wszystkiego.To frustraci, ludzie głęboko nieszczęśliwi, obwiniający wszystkich naokoło, nawet zwierzęta i przedmioty o to, że nic im samym w życiu nie wychodzi.
Trzymaj się ciepło.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt gru 26, 2014 12:09 Re: MOJE KOCIE BIEDY <2> Patrząc oczami kocich nieszczęść...

Moim zdaniem to ludzie upośledzeni uczuciowo, ludzie których nie nauczono w dzieciństwie szacunku i miłości do zwierząt, tylko tego, że zwierze dobre jest tylko na talerzu i zwierzęta nie czują. Nikt normalnie myślący nie robi takich rzeczy. Szkoda tylko, że taka osoba ma siłę rażenia. Na 100 osób, które nie robią nic złego trafi się jedna taka pchła, która niszczy wszystko.
Edukować społeczeństwo - tego brakuje w tym kraju.

klaudiafj

Post » Pt gru 26, 2014 13:09 Re: MOJE KOCIE BIEDY <2> Patrząc oczami kocich nieszczęść...

Święte słowa :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]