Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 22, 2014 14:51 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Jak nie ze zwierzakami to z siuśkami zwierzaków :(
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon gru 22, 2014 15:08 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Pozdrawiam <3
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon gru 22, 2014 19:41 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Ja też niedługo jadę do weta z jądrami Orbisia...Bardzo uprzejmie kciuczki poproszę :201494

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pon gru 22, 2014 20:24 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i żadnych niespodzianek :P

Obrazek
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto gru 23, 2014 12:13 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Przydreptaliśmy:)
Obrazek
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Wto gru 23, 2014 12:53 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Spokojnych i radosnych świąt :kotek:
Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Wto gru 23, 2014 13:44 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Dziękuje kochani :mrgreen:
Zdrowe i spokojne to chyba nie będa :mrgreen:

Dzwoniła pani o kota
Pani adoptowała kota we wrzesniu i było ok ..Kot od trzech dni za bardzo nie miał apetytu , i zapytała sie znajomej co ma cztery koty czy coś nie tak może być...Znajoma powiedziała że to normalne że koty po jakimś czasie przestają jesć...Ta pani miała kota pierwszy raz ....ale pani jednak sie zaniepokoiła i poszła do naszego weta tu na miejscu do Glanca , ten powiedział że to angina , dał kotu zastrzyk .Kot zaczął się ślinić , dostał drgawek i odszedł :placz: .Pani mówiła do weta niech pan coś robi , go ratuje a wet nie wiedział co jest grane :twisted: I tak wykończył młodego białorudego kotka :cry:
Masakra pani nie może sie z tym pogodzić , ma drapaki , wszystko kot dostawał royala ..z domu nie wychodził i coś takiego..'
kU.....zabiłabym tu kogoś weta i .........nie napisze bo będzie dym. :evil:
Putin chory , szczeniak ma bardzo wysokie ph 8.5
A ja nie mam samochodu żeby jechac do mojego weta , maja u nas w otwartej nowej lecznicy usg wszystko , chyba ją zaliczę pierwszy raz ..Obym nie żałowała..Wczoraj byłam z moczem autobusem..
Doszła budka dla kotów :1luvu:
No idą święta :strach:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Wto gru 23, 2014 14:11 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

ale który szczeniak?
ten twój?
czy tamten?

i co było tamtemu kotu?
zatruł się czymś?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto gru 23, 2014 14:12 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Szczeniak ten drugi ma ds , a z moim ide do weta,..teraz .

lidka02

Post » Wto gru 23, 2014 14:17 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

wiem, że ma DS 8) ale myślałam że coś z nim

a co jest Twojemu?
i co to jest to ph? w moczu?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto gru 23, 2014 15:10 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Lidka - współczuję. Biedny kociak bo głupi wet.
Ale Ty jesteś otrzaskana w sprawach - patrz wetowi na łapy cały czas i kontroluj co podaje i robi.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto gru 23, 2014 16:32 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Jestem psina miała usg , ma bardzo grube ściany pęcherza ..silny stan zapalny ..Dostała zastrzyki i ma tabletki Synergal i jutro do weta ..Kurde ta wet młoda siksa ... :| zapłaciłam za wizyte 20 ,16 ysg i leki 20 ..tak samo by mnie wyniósł mój weta z samochodem ..
Boje sie że jakby co mój sie wściecze :( a może i nie zobaczymy..
Domek pokaże troche później bo czekam za kobitką ma przyjść zobaczyc kotkę :D
Tamten wet co załatwił kociaka nie nadaje sie do małych zwierząt , on leczy świnie i krowy.. :|
Ja bym tak tego nie zostawiła gdyby to był mój kot , dałabym go na sekcje ..miał by facet problemy ...i tak by sie wywinął ale bym mu trocvhe nerwów napsuła.Kota żal bardzo i tamtej wariatki co powiedziała że koty z czasem przestaja jesc ..kuźwa kociara znam ją i wy też :twisted: gdyby powiedziała jedź do weta tamta pani by pojechała ...masakra jakaś..Ile ten kot się nacierpiał. :(
Budka :mrgreen:
Obrazek

lidka02

Post » Wto gru 23, 2014 16:41 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Więc powiedz wetowi co o tym myślisz, nie żeby mu dokopać ale może inny zwierzak ocaleje jak się facet ogarnie.

MY znamy kobietę od dobrych rad???? 8O
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

[poprzednia][następna]