jeśli jeszcze dostępne, poproszę koszulkę nr 9c i pasek nr 2r.
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
kupiłabym więcej, ale jestem spora i nie wejdę w prezentowane śliczności
proszę o dane do wpłaty
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
Rozliczenie na dzień 12.07 2015 Razem zebralismy 95 zł z czego 50% czyli 47,50 zł wędruje na konto Powszechnej Sterylizacji Dziękuję najmocniej
Bazarek jak najbardziej pozostaje aktualny z tym, że jestem zmuszona zmienić jego celowosć Od dzisiaj zbieramy fundusze dla kocurka Pinkiego, którego leczenie pochłonie masę pieniędzy aż boję się rozliczenia viewtopic.php?f=1&t=169616