Monika_Wolska pisze:Biedna koteczka
Ujawniam się jako cicha podczytywaczka.
miło mi, zapraszam tu i na bloga

A Zuzanna powoli chyba się uspokaja. Mruczy i łasi się niesamowicie, nawet próbowała wdrapać się po mnie na ręce. Ona taka nigdy nie była, nie aż tak przylepna.
Ale jest znerwicowana, odskakuje, trochę nagłe ruchy ją płoszą. Nie chce bawić się w zlewie ale drapak już poznała, na balkon się pcha, bawi się torem z kulką , wlazła spać do swojej ulubionej budki.
Zobaczymy, co z tym sikaniem. Na razie znów poszła do budki spać

Siku było rano w kontener, potem nie wiem czy było i gdzie, niespodzianek póki co nie znalazłam.
Jest już dorosła, oddałam ją jako nastolatkę a teraz to kocica pełną gębą. Oczka jakby gorzej ale na razie niech psyche dojdzie do siebie.
Morela warczy, ona też ale jakoś się układa.
Proszę o kciuki za trafienia kuwetowe i poprawne stosunki między paniami.
Panowie mają sprawę w głębokim poważaniu.
Śpiom.Dzięki Wam ma już "skarpetkę"
200 zł
wydano 101,99 zł na:
CERTECH Super Benek FUS Test - wczesne wykrywanie infekcji dróg moczowych 3x10g (5281) - 14.00zł x 1 = 14.00zł
KalmVet 60 tabletek (7119) - 38.00zł x 1 = 38.00zł
Obroża feromonowa dla kota (uspokajająca) Sergeant's Vetscription Settledown (5543) - 49.99zł x 1 = 49.99zł
Morela wczoraj miała sterylkę, dziś już świetnie sobie radzi. Właśnie póbuje pościągać pranie z suszarki

Pół nocy nie spałam przez Zuzę, myślałam, jak siedzi na kaflach w schronie, wbita w kąt kuwety (tak było) i bałam się jak to ogarnę.
Dzięki Wam wiem, ze nie jestem sama.