Moderator: Moderatorzy
alessandra pisze:Michasiu, czy wysłałas już może te bursztynki? Jesli nie, to proszę dołóż nr 5 komplet 20zł , a jak poszło, to proszę o informację ile za przesyłkę doliczyć
michalinadzordz pisze:alessandra pisze:Michasiu, czy wysłałas już może te bursztynki? Jesli nie, to proszę dołóż nr 5 komplet 20zł , a jak poszło, to proszę o informację ile za przesyłkę doliczyć
Wyslalam, nie doszlo Ci awizo? Wysylalam w piatek, wiec juz powinno byc... Podam Ci zaraz na pw numer wysylki zebys namierzyla gdzie sie to podziewa. Bedzie w niedziele dokladka bizu
alessandra pisze:michalinadzordz pisze:alessandra pisze:Michasiu, czy wysłałas już może te bursztynki? Jesli nie, to proszę dołóż nr 5 komplet 20zł , a jak poszło, to proszę o informację ile za przesyłkę doliczyć
Wyslalam, nie doszlo Ci awizo? Wysylalam w piatek, wiec juz powinno byc... Podam Ci zaraz na pw numer wysylki zebys namierzyla gdzie sie to podziewa. Bedzie w niedziele dokladka bizu
w takim razie tego teraz nie wysyłaj, poczekamy![]()
![]()
dzięki , nie mam awiza właśnie, kurde
aleusha pisze:Czy możesz napisać mi jakie są w rzeczywistości kolory klipsów: A, B, E, G, H, I .
niesmala pisze:aleusha pisze:Czy możesz napisać mi jakie są w rzeczywistości kolory klipsów: A, B, E, G, H, I .
a - srebrne z mieniącym się kolorowym witrażykiem w środku
b - intensywny pomarańcz
e - czarne ze złotą obwódką
g - czerwone ze złotą obwódką
h - białe z jakby plecionym wzorem w środku
i - błękit ze złotą obwódką
aleusha pisze:niesmala pisze:aleusha pisze:Czy możesz napisać mi jakie są w rzeczywistości kolory klipsów: A, B, E, G, H, I .
a - srebrne z mieniącym się kolorowym witrażykiem w środku
b - intensywny pomarańcz
e - czarne ze złotą obwódką
g - czerwone ze złotą obwódką
h - białe z jakby plecionym wzorem w środku
i - błękit ze złotą obwódką
Dziękuję za szybką odpowiedź. To poproszę A, E, H.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości