Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:Ewa L. pisze:aannee99 pisze:Super Ewcia
Też się cieszę bo do tej pory myślałam że to niemożliwe. Tyle razy próbowałam i nic tylko mi się agresor włączał jak nie miałam fajki.
Udało mi sie z Desmoxanem i polecam go wszystkim którzy chcą rzucić palenie a brak im silnej woli.
hej Ewuniu![]()
![]()
gratulacje, tfarda jesteśa jak on działa ?
MB&Ofelia pisze:Trzeba będzie oblać tą rocznicęChoćby... kompotem z suszek
MB&Ofelia pisze:Nie marudź, kompot z suszonych owoców jest pyyyszny! Zwłaszcza jak się doda wędzone gruszki - których w tym roku jakoś nie mogę dostać
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Nie marudź, kompot z suszonych owoców jest pyyyszny! Zwłaszcza jak się doda wędzone gruszki - których w tym roku jakoś nie mogę dostać
Ja nie marudzę - ja po prostu naprawdę nie lubięŚmierdzi mi jak brudna nie wypłukana ściera.
Ewa L. pisze:W Wigilię czyli za dziewięć dni będę obchodzić pierwszą rocznicę od kiedy nie palę.
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Nie marudź, kompot z suszonych owoców jest pyyyszny! Zwłaszcza jak się doda wędzone gruszki - których w tym roku jakoś nie mogę dostać
Ja nie marudzę - ja po prostu naprawdę nie lubięŚmierdzi mi jak brudna nie wypłukana ściera.
![]()
To z czego ty ten kompot robisz?
Zapraszam do mnie, zrobię ci taki naprawdę smaczny i pachnący
Sihaja pisze:Ewa L. pisze:W Wigilię czyli za dziewięć dni będę obchodzić pierwszą rocznicę od kiedy nie palę.
GratulacjeOby tak dalej
Ewa L. pisze:puszatek pisze:a co z odruchem sięgania po papierosa ?
Nie myślisz o nim bo nie myślisz o fajkach.
Ewa L. pisze:puszatek pisze:Ewa L. pisze:aannee99 pisze:Super Ewcia
Też się cieszę bo do tej pory myślałam że to niemożliwe. Tyle razy próbowałam i nic tylko mi się agresor włączał jak nie miałam fajki.
Udało mi sie z Desmoxanem i polecam go wszystkim którzy chcą rzucić palenie a brak im silnej woli.
hej Ewuniu![]()
![]()
gratulacje, tfarda jesteśa jak on działa ?
To tabletki na 25 dni kuracji.
Przez pierwsze 4 dni łykasz 6 tabletek na dobę co 2 godz. jedna i przez te pierwsze cztery dni można jeszcze palić aczkolwiek palisz o połowę mniej niż dotychczas.Piątego dnia zmniejszasz liczbę tabletek do 5 na dobę i wydłużasz czas między tabletkami do 2,5 godz. po kolejnych kilku dniach bierzesz tabletki co 3,5 godz potem co 5 godz a na koniec zapominasz o wzięciu tabletki i o papierosie.
Fajne jest to że po czterech dniach naprawdę nie masz ochoty sięgnąć po papierosa.
Tabletki zawierają substancję działającą blokująco na receptory odpowiadające za głód nikotynowy .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Hana, haneul7, muza_51 i 877 gości