CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 08, 2014 20:42 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

mryczór

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto gru 09, 2014 11:58 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

A gdzie Choco i Nero? :D
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto gru 09, 2014 20:38 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

Pewnie ich zapracowało :placz:

MaryLux

Post » Śro gru 10, 2014 10:53 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

Tak Marysiu, dokładnie tak :(

U nas wszystko bez zmian….
Spiętrzenie pracy i w domu i w pracy zawodowej, rozpoczęły się spotkania przedświąteczne i okres urlopów.

Prywatnie ciągle to samo i w Rodzinie i z Najbliższymi – na zmianę albo problemy albo niepokój i oczekiwanie...

Często całkowity brak chęci i możliwości porozumienia, ktoś powie coś czego zupełnie nie można zrozumieć, są to też rozmowy z pogranicza nienawiści, która przerodziła się najpierw we wrogość a potem w całkowite lekceważenie… i sytuacje bez wyjścia, w których trzeba tkwić… bo nie są to znajomości, które można po prostu przestać utrzymywać… nawet na zasadzie ograniczenia kontaktu i milczenia… :(

Na razie cały czas regularnie tutaj ukradkiem zaglądam zanim na jakiś czas prawdopodobnie zniknę poza zasięgiem…
Jest jedno „byle jakie” – dziś policzyłam wątki, na których mój post od dłuższego czasu jest ostatni nawet jeśli zapytałam o coś dla mnie w danej chwili pilnego – mam szczęście do odwiedzania wątków mało popularnych – tylko na 1 stronie jest ich 9… :|
….
Co u Was - w domu, w pracy, czy jesteście zdrowi i jak się czujecie?
Za WAS WSZYSTKICH I ZA WSZYSTKO! ZA ZDROWIE, ZA DUŻO SIŁ, ZA SPOKÓJ I UŚMIECH NA CODZIEŃ :ok: :ok: :ok:
Pozdrawiam Ewa&Choco&Nero
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro gru 10, 2014 11:12 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

kussad pisze:Na razie cały czas regularnie tutaj ukradkiem zaglądam zanim na jakiś czas prawdopodobnie zniknę poza zasięgiem…

8O Nieee :(

Zdrówka dla Wszystkich, mizianka dla Choco i Nero! <3
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Śro gru 10, 2014 11:14 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

protestujemy :201410

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro gru 10, 2014 11:17 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

Patmol pisze:protestujemy :201410

No!
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro gru 10, 2014 20:33 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

morelowa pisze:
Patmol pisze:protestujemy :201410

No!

:!:

MaryLux

Post » Pon gru 15, 2014 11:03 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

Jestem tu, jestem cały czas ale nadal ukradkiem i raczej w wersji prywatnej tzn. na czacie albo jako próba czytania wątków…. jeśli mi działa internet…

Często mam problem z dostępem do internetu nie tylko tutaj w mieście ale też gdy gdziekolwiek się ruszę – obojętne czy jadę tramwajem lub autobusem na duże odległości czy wyjeżdżam gdzieś dalej i w takich sytuacjach przydałby mi się internet w komórce… zwłaszcza że nawet jedyny możliwy - kontakt nawiązywany wyłącznie przez telefon okazuje się też zawodny… vide ostatnio gdy w grudniu odebrałam 55 SMS wysłanych do mnie od sierpnia a nic wcześniej nie wskazywało na awarię bo inne od tych samych osób dochodziły…
….
Nowy tydzień, nowe nadzieje, świeci słońce i odkryłam miłą wiadomość – pomyślne rozstrzygnięcie sytuacji, której nie rozumiałam wcale jej nie znając… ani osób ani faktów… :)
….
...
W domu i pracy nadal spiętrzenie dosłownie wszystkiego….
Mam nadzieję na pomyślne rozwiązanie spraw z reala, mniej pośpiechu i stopniowe ich uporządkowanie…
….
Chocula przepowiada nadchodzącą wiosnę – linieje coraz bardziej i mam nadzieję, że tym razem będzie miało prawidłowy przebieg a nie znowu będzie konieczne leczenie niedoczynności tarczycy… :|
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pon gru 15, 2014 11:08 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

Choco :ok: :ok: :ok:

Ja dziś zaspałam :mrgreen: a jak weszłam na miau, to mi się odechciało już w ogóle :?

Pozdrowionka! :D
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pon gru 15, 2014 11:23 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

Chocunia dziękuję :)
Już czasem wcześniej myliła pory roku - najwięcej najbardziej gęstego futra z podszerstkiem miewała podczas upalnego lata a bardzo mało w mroźną zimę :|

Na mnie dzisiejsze zaglądnięcie na miau zadziałało dokładnie odwrotnie - radośnie :)
….
...
Czy wiecie może jak działa TABLICA – kto widzi i czyta pojawiające się tam wpisy – czy tylko Moi Znajomi czy wszyscy Znajomi Znajomych, z którymi niekoniecznie utrzymuję kontakt.
Zastanawiam się do jakiego stopnia prywatna jest TABLICA…
Czat i PW są całkowicie prywatne…
….
Muszę sobie odszukać na wątku wiadomość jaki macie model telefonu…

W najbliższym czasie spodziewam się jakiejś informacji na temat naprawy mojego – półdotykowego rozsuwanego Nokia C2-02 już 1,5 tygodnia a miało trwać do 2… oby nie nadeszła w dniu, w którym będę najbardziej zajęta i nie będę mogła się nigdzie ruszyć…
....
Jak przetrwaliście weeckend i jak się czujecie?
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pon gru 15, 2014 11:33 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

Tablica jest dostępna dla wszystkich. Chyba. Jak wchodzę na czyjś profil to ją widzę. Np.Twoją :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon gru 15, 2014 11:35 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

Wpisy na tablicy widzą wszyscy. Ale pisać na Twojej tablicy mogą tylko Ci, których masz w znajomych.
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto gru 16, 2014 11:26 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

Zależało mi na prowadzeniu wątka w części ogólnie dostępnej bo niektórzy znajomi są spoza forum a i tak uważam z wiadomościami bardziej prywatnymi…
W pierwszej chwili bardzo dawno gdy Tablica dopiero została uruchomiona i wydawało mi się, że dostęp jest bardziej ograniczony napisałam na tablicy coś bardziej prywatnego ale to ostatecznie zostawiłam – zna mnie i odwiedza bardzo mało osób… tutaj u nas myślę, że zostały i cały czas są z nami raczej życzliwe nam….
Kontakt z innymi urwał się już dawno temu… wtedy zdarzały się niemiłe sytuacje gdy me słowa źle zrozumiane i przekręcone wykorzystano przeciwko mnie…

Ta metoda niestety "od zawsze" jak widzę jest stosowana wszędzie i w realu i tutaj i najbardziej boli jeśli to trafia w Kogoś Spośród Moich Najbliższych i Znajomych :(
Co gorsza i tutaj i w realu zaczynam bać się udziału w różnych akcjach bo nigdy nie wiadomo jakie potem będą komentarze i w kogo uderzą bo bez wymieniania osób nie wiem czy mogło chodzić np. o mnie :( :( :(
Zaczynam się bać nawet tego czy fakt, że kogoś poznałam w realnym życiu, kiedyś spotkałam, wspólnie w czymś braliśmy udział chociaż właściwie tej osoby prawie wcale nie znam i niewiele o niej wiem nie zostanie wykorzystany przeciwko komuś z kim utrzymuję kontakt cały czas i znamy się lepiej…

Sprawdziłam sytuację na konkursach i na FB, zaktualizowałam i udostępniłam!

Dziś pośpiech i bardzo nerwowy dzień w każdej sprawie, którą mam załatwiać.… i służbowej i prywatnej… :(
Co chwilę coś mi się wiesza w komputerze … skasowałam sobie – nadpisał mi się dość ważny plik i część informacji straciłam…
Cappuccino się skończyło i piję herbatę malinową…

Niedługo muszę się zwolnić z pracy… i stracę na to około 4h do odrobienia do końca roku…
Edycja tuż przed wyjściem z biura...
zaraz muszę już iść.... mam straszną tremę na pograniczu z lękiem i obawą :( :( :(

Najpierw w środku roboczego dnia przychodzi komisja z ADM z celu całkiem nieznanym i muszę tam być – TZ z pracy zwolnić się nie może,
potem kolejne pilne i ważne sprawy w bardzo różnych częściach miasta o 16:00 i 18:00 a wieczorem pakowanie Męża na 2 dni – wersja jedzenie do menażek - jutro nocuje w pracy bo samochód w serwisie, dojazd ma daleki i okrężną drogą z przesiadkami a ma być tam 3 razy w ciągu dnia od wczesnych porannych godzin do późnego wieczora…
Miałam wcześniejsze dodatkowe pieczenie chleba i obróbka mięsa – wołowiny… w normalnym trybie chleb dietetyczny skończyłby się dziś a zabawa w pieczenie od rozważenia i zmielenia kaszy na mąkę z ugotowaniem ziemniaków do upieczenia trwa koło 3h… :wink:

Moje wczorajsze i wcześniejsze posty z wątków konkursowych…
Ewa L. pisze:
kussad pisze:Z innego forum, na którym jestem aktywna dostałam na prywatnego maila taką prośbę :
Szanowni Państwo, nigdy nie zwracaliśmy się do Was z tego typu prośbą.
Tym razem jest inaczej. W sprawie ważnej dla jednego z naszych współpracowników, prosimy każdego z Państwa o odwiedzenie strony http://krakow.naszemiasto.pl/plebiscyt/ ... d,kid.html i jeśli to możliwe, zagłosowanie.
Z prywatnymi podziękowaniami Administratorzy Serwisu G…P…
Głosować można do 17 grudnia. Z jednego IP można oddać maksymalnie jeden głos na danego kandydata w ciągu doby.
Zagłosowałam - zajmują 5 miejsce - 900 głosów!
Szanse bardzo słabe - 1 miejsce 1911 głosów :|

Za głosowane :ok:
kussad pisze:Bardzo dziękuję... swoją drogą ciekawe czy rozpoznam kogo ze znajomych z forum to jest prośba... region, z którego pochodzi część mojej rodziny :)

Dziewczyny mobilizacja -
kussad pisze:KOTY NA OLX karmimy do 17.12.2014 do godziny 14:00 :| http://olx.pl/nakarm-psa/rankings/
Jest ich 9 - najwięcej nakarmione 43%, najmniej 33%!
- zaczyna brakować czasu - koty dodano niedawno - prawdopodobnie wczoraj! . Można kliknąć i z pracy i z domu!
kussad pisze: <3 Zaczęła się także inna akcja o której przeczytałam informację u Schronisko dla zwierząt "Kundelek" z Rzeszowa - 33 min. temu • Edytowany -
Zapraszamy do wzięcia udziału w akcji "Nakarm Koty z Cote 2".
Jest to ogólnopolska akcja :Dokarmiania kotów w schroniskach".
Pod poniższym adresem można głosować na poszczególne schronisko:
https://www.facebook.com/WinoCote/app_425042714278677
W ramach aplikacji, głosujący mogą zapraszać swoich znajomych i udostępniać obrazek z naszym logo, aby zachęcać innych użytkowników Facebooka do głosowania.
Przypominamy, że ze względu na charakter naszej działalności, udział w głosowaniu mogą wziąć wyłącznie osoby pełnoletnie.
ZAPRASZAMY i LICZYMY NA PAŃSTWA GŁOSY!

: https://www.facebook.com/WinoCote/app_425042714278677
Jeszcze nie wiem jak wygląda ranking ani jakie inne schroniska biorą w niej udział!
Z tego co widzę z kolejnego posta na wątku konkursowym ich wcale tam nie ma a karmieniem Mazzy wcale się nie interesują ani nie przypominają o klikaniu mimo kilkukrotnych prób przypominaniu im o akcji :twisted:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pt gru 19, 2014 12:25 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

Co tam u Choco i Nero ciekawego? :D
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

[poprzednia][następna]