Mam kota-Na leczenie Maszeńki.....

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro gru 03, 2014 20:02 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

zaznaczę

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro gru 03, 2014 22:45 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

karo123 ja wrzuam foty przez fotosika tam przy każdym zdjęciu są kody do miniaturek. Wrzucasz zdjęcie, kopiujesz kod i z bani :D Prościzna :D A co do kocyka, który niebieski? Turkusowy czy ciemny niebieski ? I ten najeżony kot... Znaczy się dobrze myślę,że to będzie ten wygięty w łuk? Ponadto określ kolor kota jaki by Tobie najbardziej pasował kolorystycznie kolorki filcu na aplikację tutaj :

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Czw gru 04, 2014 9:40 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Wygięty, najeżony - dokładnie ten sam ;-) kocyk turkusowy, kot czarny
http://kotzwasem.blogspot.com/- blog, który prowadzę ze swoimi dwunastoma kocurami, psem i... naiwnym chłopakiem, który to wszystko toleruje ;d Zapraszam!

karo123

Od: Pon lis 01, 2010 9:48

Post » Czw gru 04, 2014 23:08 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Spoko luz kocyk za jakieś dwa dni najpóźniej będzie :D Napisz mi proszę wiadomość na PW z adresem mailowym i do wysyłki, prześlę Ci numer konta do wpłaty :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Wto gru 09, 2014 21:48 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Podrzucę :ok:
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Wto gru 09, 2014 23:06 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Straszna mizeria...Ludzie pomóżcie coś cholera bo ja w życiu nie uzbieram na tą sterylkę a czas mnie goni...
karo123 kocyk dziś poszedł :D Mam nadzieję,że się spodoba :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Nie gru 14, 2014 21:54 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

A ja wymyśliłam sobie fioletowy kocyk z niebieskim kotem szablon nr 2 i różowymi gwiazdkami po bokach a drugi różowy kocyk z czarnym kotem szablon nr 1 i fioletowymi gwiazdkami po bokach. Jak to widzisz ?
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie gru 14, 2014 23:19 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Ewa L. Ja wszystko widzę :D Bo w sumie jak to mówią, nasz klient nasz pan :D Jutro wrzucę wzorki kocyków w celu ustalenia rozmieszczenia gwiazdek oraz strony w którą koteł będzie się wyginał :D. Samo szycie nie powinno mi zająć więcej niż dzień, maksymalnie dwa, ale nie daję głowy za czas działania Poczty Polskiej... :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Pon gru 15, 2014 11:14 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

kocia_mendka pisze:Ewa L. Ja wszystko widzę :D Bo w sumie jak to mówią, nasz klient nasz pan :D Jutro wrzucę wzorki kocyków w celu ustalenia rozmieszczenia gwiazdek oraz strony w którą koteł będzie się wyginał :D. Samo szycie nie powinno mi zająć więcej niż dzień, maksymalnie dwa, ale nie daję głowy za czas działania Poczty Polskiej... :D

Spoko nie ma problemu - ja dzisiaj będę dopiero po 22 . :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon gru 15, 2014 11:17 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Ja przepraszam,że się nie odezwałam,ale niestety nie dam rady jednak w tym miesiącu zamówić poszewek,nad czym ubolewam :(
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon gru 15, 2014 23:47 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Spoko luz dziewczyny, ja też dziś zdjęć nie wrzucę, nie mam siły. Jak pojechałam do miasta pozałatwiać kilka spraw o 8 rano tak wróciłam o 16 masakra. Mam ciężką migrenę i ledwo widzę na oczy, tak więc muszę robotę odłożyć do jutra, najmocniej przepraszam.... Dziś wpadłam tylko na moment się odmeldować i idę w bety, jestem wykończona psychicznie i fizycznie. A myślałby kto,że Busko małe miasteczko. Taaa szczególnie jak się z jednego końca na drugi popyla pieszką na dodatek na tempo....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Pon gru 15, 2014 23:58 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

kocia_mendka pisze:Spoko luz dziewczyny, ja też dziś zdjęć nie wrzucę, nie mam siły. Jak pojechałam do miasta pozałatwiać kilka spraw o 8 rano tak wróciłam o 16 masakra. Mam ciężką migrenę i ledwo widzę na oczy, tak więc muszę robotę odłożyć do jutra, najmocniej przepraszam.... Dziś wpadłam tylko na moment się odmeldować i idę w bety, jestem wykończona psychicznie i fizycznie. A myślałby kto,że Busko małe miasteczko. Taaa szczególnie jak się z jednego końca na drugi popyla pieszką na dodatek na tempo....

Ciężką migrenę znam z autopsji więc cię doskonale rozumiem. W ubiegłym roku tydzień na L4 byłam na tą francę bo 3 dni miałam wyjęte z życiorysu.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto gru 16, 2014 16:17 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Ewa L. Wrzucam wstępne projekty kocyków :D Napisz mi proszę czy o coś takiego chodziło. Jeśli tak to zabieram się do roboty, jeśli nie napisz co poprawić :D

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Wto gru 16, 2014 22:47 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

kocia_mendka pisze:Ewa L. Wrzucam wstępne projekty kocyków :D Napisz mi proszę czy o coś takiego chodziło. Jeśli tak to zabieram się do roboty, jeśli nie napisz co poprawić :D

Obrazek

Obrazek

Prawie ok tylko koty odwróć żeby były wzdłuż kocyka i może można by było strzelić wokół niebieskiego czarny kontur to będzie wyraźniejszy - co ty na to ? :oops:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto gru 16, 2014 23:35 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Z odwróceniem problemu nie będzie gorzej z tym konturem,kompletnie nie mem koncepcji jakby to zrobić, bo nawet jakbym chciała wyciąć kontur z czarnego filcu to będzie problem z przyszyciem.... Ewentualnie mogę poszukać jaśniejszego odcienia tego niebieskiego filcu,chyba,że masz jakieś preferencje odnośnie koloru?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

[poprzednia][następna]