zimnoooooooooooooooooo! a ja siedzę z henną na głowię pod kołdrą i pod kotami. Wieczorem idę na koncert tu niedaleko mnie, za to jak się wyrobię do popołudnia z suszeniem włosów i wszystkim to przejdę się obejrzeć okolicę mojego wymarzonego mieszkanka
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá György Bálint
następna ŻADNEGO ŚNIEGU LATO MA WRACAĆ I TO JUŻ! ja roboty mam mnóstwo ale wstałam wcześnie więc trochęzrobiłam rano. zaraz odpalam drugą kawę, koło 13 zmywam hennę i ruszam dalej do roboty, w międzyczasie może ogarnę pokój.
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá György Bálint
Ja w piątek byłam na wigilii mojego roku (nic oficjalnego, domówka u starosty ), było bardzo sympatycznie A wczorajszy i dzisiejszy dzień spędziłam na pisaniu prac semestralnych, bo swoim zwyczajem zostawiłam sobie wszystko na ostatnią chwilę
O to to, ja też zawsze wszystkie prace pisałam na ostatnią chwilę. Chyba nie miałam nawet epizodu z napisaniem dużo wczesniej przed terminem Ja wczoraj robiłam imprezę rodzinną, a dzisiaj się turlam bez celu po domu. Koty śpią w najlepsze, Pafnucy na foletu a Annuszka w pościeli