Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Powszechna Sterylizacja przegoniła nawet czas. W kilka miesięcy 360, a czasowi 365 zajmuje rok.
Chiara pisze:A ja dziś na naszym fanpage'u dostałam uroczą wiadomość:
"Witam, jeśli będą potrzebować Państwo zabiegu dla jakiegoś bezdomnego kotka z Rzeszowa zapraszam do Przychodni weterynaryjnej AlfaVet. Od stycznia 2015 r zabiegi sterylizacji i kastracji kotów wolno żyjących wykonywane będą w naszej przychodni na koszt Urzędu Miasta Rzeszów. Pozdrawiam.
http://www.alfavet-rzeszow.pl"
![]()
![]()
Oby wszędzie tak było i zamykam nasz sterylkowy kramik.
moje miastoChiara pisze:A ja dziś na naszym fanpage'u dostałam uroczą wiadomość:
"Witam, jeśli będą potrzebować Państwo zabiegu dla jakiegoś bezdomnego kotka z Rzeszowa zapraszam do Przychodni weterynaryjnej AlfaVet. Od stycznia 2015 r zabiegi sterylizacji i kastracji kotów wolno żyjących wykonywane będą w naszej przychodni na koszt Urzędu Miasta Rzeszów. Pozdrawiam.
http://www.alfavet-rzeszow.pl"
![]()
![]()
Oby wszędzie tak było i zamykam nasz sterylkowy kramik.
sylwia1982 pisze:Chiara pisze:Dziś na Facebooku pani Anna poprosiła o pomoc dla staruszki opiekującej się kotami w Narwi na Podlaskiu. Otrzymała zgodę na sterylizowanie dokarmianych kotów na koszt PS. Na początek ma jechać na sterylizację do Bielska Podlaskiego siedem kocic![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Czekam na zdjęcia, mam nadzieję, że się uda.
jestem w kontakcie z Anną, dogadujemy szczegóły łapanki kotów z Narwi, trzymajcie kciuki, żeby się wszystko udało
Chiara pisze:sylwia1982 pisze:Chiara pisze:Dziś na Facebooku pani Anna poprosiła o pomoc dla staruszki opiekującej się kotami w Narwi na Podlaskiu. Otrzymała zgodę na sterylizowanie dokarmianych kotów na koszt PS. Na początek ma jechać na sterylizację do Bielska Podlaskiego siedem kocic![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Czekam na zdjęcia, mam nadzieję, że się uda.
jestem w kontakcie z Anną, dogadujemy szczegóły łapanki kotów z Narwi, trzymajcie kciuki, żeby się wszystko udało
Cztery koteczki![]()
![]()
![]()
już w lecznicy.
![]()
![]()
A poniżej klimatyczne zdjęcie z Narwi:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Marmotka, MruczkiRządzą, raiya, Silverblue i 133 gości