TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 12, 2014 7:00 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

ja tak

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pt gru 12, 2014 7:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Ja też.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt gru 12, 2014 12:56 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

ode mnie z konta TŻ miało pójść (kurde, nie przypilnowałam) , w poniedziałek mam możliwość sprawdzenia , bo chwilowo wybył w Polskę

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt gru 12, 2014 20:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

wpłaciłam już dość dawno

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Sob gru 13, 2014 12:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Witam w sobotnie popołudnie:) Wiem, że jesteśmy na kocim forum, jednak wydaje mi się, że nie ważne jakie forum, ważne, że pomagamy zwierzakom. Jeśli ktoś ma facebooka to jest fajna akcja: robimy sobie zdjęcie z napisem:karma wraca, zamieszczamy na publicznym z odpowiednimi oznaczeniami i sprawiamy, że jeden psiak ze schroniska jest dokarmiany. Warto pomóc, szczegóły tutaj: https://karmimypsiaki.pl/karmawraca

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Nie gru 14, 2014 6:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

z tyskich wieści : Justyna była wczoraj u weta : Maja miała usuwany kieł, jest na antybiotyku, bo zebrało się trochę ropy
Mikuś dostał pierwszą dawkę Therakotonu, czyli jadu tarantuli
Matyldzia pomimo podania sterydu na duszność nie wykazuje poprawy, dostała jeszcze antybiotyk, bo w pluckach nadal rzęzi.
. Wincenty na antybiotyku ze względu na podrażnione jelita..
Lakusia coraz trudniej odsikiwać, niestety w poniedziałek znowu do weta..w środe na dostać kathopen..dlug u weta znowu większy ;( niestety kolega od tabletu zamilkł ..
z dobrych wieści : Antonio ma szanse na dom -trzymajcie kciuki !
przyszły również dwie paki z pampersami od Mai M. i z wątku ślepaczkowego - bardzo dziękujemy !
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Nie gru 14, 2014 10:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Zwierzaczki zdrowiejcie:)

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Nie gru 14, 2014 12:28 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Za zdrowie Justyny i zwierzaków :ok: :ok: :ok: :ok:
No i za domki :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie gru 14, 2014 12:37 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

luty-1 pisze: Wiem,że wiele osób używa podkładów np seni dla starych lub chorych kotów.
Znalazłam podkłady dla zwierząt,które są o połowe tańsze.
Testy trwają.Pierwsze wrażenia:porządnie wykonane i bardzo miękkie tylko warstwa chłonna w środku trochę uboga.
Mój stary kot sika w ilości max,jak się sprawdzą u Kajtusia będą godne polecenia.
Jeżeli są chętni podzielę się opinią po np tygodniu.
Wiem że nie dostępne ale wklejam link(chyba wykupiłam zapas)
http://drogeria.blizejciebie.pl/podklad ... 728,1.html
Post z tego wątku viewtopic.php?f=8&t=104736
Ostatnio edytowano Pon gru 15, 2014 14:20 przez alab108, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Nie gru 14, 2014 21:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

mam laptopa dla Justyny, ale nie mam do niego zasilacza. Nie jest może najmłodszy i najwybitniejszy ale do internetu w zupełności się nadaje. To były laptop mojegoTZ , potem zamieszkał w innym mieści i jak przestał być potrzebny wyłudziłam go z powrotem. Ale zasilacz gdzieś się tam zapodział.
Jest mniejszy niż 15 cali ( chyba 12.5 ) i nie jest to popularna marka ( MSI nr... ) nie pamiętam, dziś nie mogę sprawdzić ale chyba 1215 albo 1217 ) jutro sprawdzę. Żaden z moich zasilaczy nie pasuje.
Mogę go wysłać, o ile ktoś na miejscu pomoże z zasilaczem.

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Pon gru 15, 2014 9:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

marivel pisze:mam laptopa dla Justyny, ale nie mam do niego zasilacza. Nie jest może najmłodszy i najwybitniejszy ale do internetu w zupełności się nadaje. To były laptop mojegoTZ , potem zamieszkał w innym mieści i jak przestał być potrzebny wyłudziłam go z powrotem. Ale zasilacz gdzieś się tam zapodział.
Jest mniejszy niż 15 cali ( chyba 12.5 ) i nie jest to popularna marka ( MSI nr... ) nie pamiętam, dziś nie mogę sprawdzić ale chyba 1215 albo 1217 ) jutro sprawdzę. Żaden z moich zasilaczy nie pasuje.
Mogę go wysłać, o ile ktoś na miejscu pomoże z zasilaczem.

Super.
Justyna ma kolegę, który powinien jej w tym pomóc.
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Pon gru 15, 2014 13:51 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

alab108 pisze:luty-1 pisze: Wiem,że wiele osób używa podkładów np seni dla starych lub chorych kotów.
Testy trwają.Pierwsze wrażenia:porządnie wykonane i bardzo miękkie tylko warstwa chłonna w środku trochę uboga.
Mój stary kot sika w ilości max,jak się sprawdzą u Kajtusia będą godne polecenia.

Możesz poprawić link?
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Pon gru 15, 2014 14:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

meg11 pisze:
alab108 pisze:luty-1 pisze: Wiem,że wiele osób używa podkładów np seni dla starych lub chorych kotów.

Możesz poprawić link?

No nie mogę :evil: wstawiłam link do wątku :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon gru 15, 2014 14:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon gru 15, 2014 18:05 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Zapraszam na II bazarek dla TYSKICH MRUCZKÓW: viewtopic.php?f=20&t=166550
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

[poprzednia][następna]