Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski- odeszła...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 07, 2014 11:22 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widz

Podaję jej Sinupret. Połówkę w kapsułkach odzyskanych po leczeniu Fredka bo piszą na opakowaniu, żeby leku nie dzielić. Mam nadzieję, że pomoże, choć trochę :201494
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Śro gru 10, 2014 0:05 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widz

8.12.14r. poszła krew do badania bo doszłam do wniosku, że Malaga jakoś ostatnio więcej pije. Jutro wyniki. Zmierzylisśy ciśnienie - na szczęście ma w normie.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Post » Śro gru 10, 2014 20:28 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widz

Modjeska pisze:8.12.14r. poszła krew do badania bo doszłam do wniosku, że Malaga jakoś ostatnio więcej pije. Jutro wyniki. Zmierzylisśy ciśnienie - na szczęście ma w normie.

Ciśnienie też bardzo ważne :ok: i pisz jakie będzie miała wyniki dziewczynka.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro gru 10, 2014 23:50 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widz

Dziś rozmawiałam z naszą nieocenioną doc. Malaga ma problem z wątrobą, nerki na szczęście są w porządku. Jutro Jerz podjedzie po receptę i zaczynamy leczenie. Za miesiąc ponowna kontrola krwi a w międzyczasie musimy zrobić panience usg. Jeśli to nie nowotwór to damy radę.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Post » Czw gru 11, 2014 8:25 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widz

no to za Malagę :ok:
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Pt gru 12, 2014 8:39 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widz

Umówiłam się na 22 grudnia na usg. Udało mi się znaleźć taką godzinę, że jeszcze jest onkolog i z chwilę zaczyna przyjmować nasza nieoceniona doc.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Post » Nie gru 14, 2014 17:47 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widz

Ten Sinupret, którym pasę katar Malagi chyba dobrze działa bo katar zrobił się trochę mniejszy i jest zdecydowanie mniej zielony :ok:
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Post » Nie gru 14, 2014 18:04 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widz

Modjeska pisze:Ten Sinupret, którym pasę katar Malagi chyba dobrze działa bo katar zrobił się trochę mniejszy i jest zdecydowanie mniej zielony :ok:

On jest bardzo dobry tylko uważaj bo czasami trzeba odstawić jak z nosa też krew idzie.
A naświetlania robisz jej?
Ja naświetlałam zatoki taką czerwoną lampą, parę minut dziennie.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pon gru 15, 2014 17:57 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widz

Nie mam lampy do naświetlania :(
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Post » Pon gru 15, 2014 19:15 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widz

Modjeska pisze:Nie mam lampy do naświetlania :(

Czasami na rynku można niedrogo kupić używaną, fajna sprawa, kot śpi i się nagrzewa, już niejednego kota tak naświetlałam.

Wygłaskaj Malagusię od ciotki. :201461
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto gru 16, 2014 16:17 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widz

:1luvu: Wygłaszczę, wymiziam i jeszcze nos umyję :twisted:
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Post » Wto gru 23, 2014 13:11 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widz

:ok: Malaga ma zapalenie wątroby. Nie ma żadnych zmian nowotworowych ani powiększonych węzłów. Ogólnie reszta zawartości brzuchala jest ok. Ulżyło mi jak nie wiem co. Mamy leki, dietę i za miesiąc powtórne badanie krwi i usg i nadzieję, że nie wszystko jeszcze stracone, że będzie dobrze. Cieszyła się jak dziecko aż pani w rejestracji mi zwróciła delikatnie uwagę, że zapalenie wątroby to jednak nie przelewki. Może gdybym nie straciła w tym roku ośmiu kotów, których nie dało się uratowac pomimo wykonywanego za każdym razem potrójnego salta ze śrubą to pewnie bym teraz panikowała i rozmyślała, co się może stać, a tak jestem szczęśliwa, że TO TYLKO ZAPALENIE. Chyba się powoli robię psychiczna jakaś, czy co :oops:
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Post » Śro gru 24, 2014 15:55 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widz

OLu, niechaj Betlejemskiej stajenki gwiazdka rozjaśni pokoje Waszego gniazdka, i szczęściem rozjaśni cały mrok, a z dróg życia usunie wszelki smutek i zło.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro gru 24, 2014 21:36 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widz

dzięki Aniu, ja to bym tylko chciała żeby życie przestało mnie stawiać ciągle pod ścianą
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Post » Śro gru 24, 2014 21:51 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widz

Modjeska pisze:dzięki Aniu, ja to bym tylko chciała żeby życie przestało mnie stawiać ciągle pod ścianą

Chyba niewykonalne Ola. :(
Chciałabyś mieć serce z kamienia i być twarda jak głaz? Bo ja nie, choć życie tylko dla siebie byłoby o wiele prostsze.
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]