Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Kocie sprawy też się zaangażowały w pomoc mam nadzieje ze uda się dzięki nim zadziałać coś.
rudalia pisze:CatAngel pisze:Kocie sprawy też się zaangażowały w pomoc mam nadzieje ze uda się dzięki nim zadziałać coś.
Byłoby świetnie (po cichu kibicuję tym nieszczęsnym kotkom), ale najnowszy numer Kocich spraw jest na grudzień-styczeń, więc jeśli dobrze rozumiem nowy numer wyjdzie dopiero w lutym?
CatAngel pisze:rudalia pisze:CatAngel pisze:Kocie sprawy też się zaangażowały w pomoc mam nadzieje ze uda się dzięki nim zadziałać coś.
Byłoby świetnie (po cichu kibicuję tym nieszczęsnym kotkom), ale najnowszy numer Kocich spraw jest na grudzień-styczeń, więc jeśli dobrze rozumiem nowy numer wyjdzie dopiero w lutym?
Na fb
Henia pisze:Każda wizyta u kotów ,to moja bezsenna noc .Stefan tak mi sie patrzył w oczy a potem delikatnie wziąl za rękę i zaczął lizać.Zuza jak zwykle rozpłaszczona pod łóżkiem .Jeśc dostają dużo.Tylko domków nie widać i człowieka który pokocha.Bardzo Wszystkim dziękuje za każdą pomoc .
agnieszka.mer pisze:Strasznie się czyta o nich...biedne, samotne koty w zimnym domu...
mimbla64 pisze:Henia pisze:Każda wizyta u kotów ,to moja bezsenna noc .Stefan tak mi sie patrzył w oczy a potem delikatnie wziąl za rękę i zaczął lizać.Zuza jak zwykle rozpłaszczona pod łóżkiem .Jeśc dostają dużo.Tylko domków nie widać i człowieka który pokocha.Bardzo Wszystkim dziękuje za każdą pomoc .
Heniu a co ze schronieniem dla nich.
Gdzie się tam chowają przed zimnem?
Może jakiś karton chociaż z polarami im postawić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: asoio, Google [Bot] i 54 gości