ASK@ pisze:Tylko wstać i ubić.
Zgubiłaś "l". Lubić.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:ASK@ pisze:Tylko wstać i ubić.
Zgubiłaś "l". Lubić.
ASK@ pisze:MalgWroclaw pisze:ASK@ pisze:Tylko wstać i ubić.
Zgubiłaś "l". Lubić.
dyslekcja czy jakoś tak![]()
ASK@ pisze:koteczekanusi pisze:ASK@ pisze:Telewizor gra a ja bez produktywnie wyleguję się .Tyle rzeczy mogłabym zrobić .Tylko,że moje dobre chęci też wzięły zwolnienie .
Nie myśl takich głupot (znaczy, że trzeba sprzątać i te rzeczy), bo to tylko powoduje stres i frustrację.
Jak powiedziała w ostatnim odcinku Pani Gadżet, zima jest po to, by celebrować życie, to znaczy właśnie usiąść sobie z ciepłą herbatką i ciastkiem przy zapalonej świeczce i patrzeć, jak czas sobie przepływa przez palce.
Bardzo mi się to spodobało.
I jest bardzo słuszne, bo też tak zimą robię. I jeszcze z książką albo jakimś magazynem, w którym można pooglądać obrazki, najlepiej o wystroju wnętrz.
Aniu ,nie sprzątam ,nie gotuję, nie szaleję ze ścierą... Nie mogę takich rzeczy robić bo unieruchomiona jestem. Nawet leżenie, wstanie, wdzianie spodni czy butów, o zawiązaniu sznurówek nie wspomnę ... jest trudnością. Myślałam o jakiś książkach albo czymś co nie wymaga angażowania ciała. Nawet przy kompie nie usiedzę długo bo pozycja doskwiera.Jest lepiej niż 4 tygodnie temu ale nadal nie fajnie.
morelowa pisze:Ale coś lepiej , Asiu?
meg11 pisze:Fajna promocja na Zooplus. Trochę osób tu wchodzi, może komuś się przyda.
http://www.zooplus.pl/shop/zwierzeta/pr ... ue=HTML249
ASK@ pisze: Ale Karolisia okazała się przymilakiem, choć charakternym. Janusza kocha miłością bezwzględną. Jest mądra bardzo i bardzo kochana. Domek będzie miał z niej pociechę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości