znowu Twoja łazienka zagrożona

a ja się trochę rozdrapałam

Fasolka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Ewa L. pisze:Sabciu!
Nasz dziadek poszedł do ludzkiego wetalika i do nas już nie przychodziTeraz to duża chodzi do niego. Ale dziadek o nas kotkach pamięta i zawsze każe dużej wymiziać nas od niego.
Zuzia
Ojej Zuziu, życzymy dziadkowi zdrowia! Na pewno brakuje Wam jego wizyt - Duża opowiadała naszej dużej, że Wasz Dziadek bardzo Was kocha!
Sabcia
MalgWroclaw pisze:Sabciu, jak się masz?
znowu Twoja łazienka zagrożona![]()
a ja się trochę rozdrapałam![]()
Fasolka
Ewa L. pisze:jolabuk5 pisze:Ewa L. pisze:Sabciu!
Nasz dziadek poszedł do ludzkiego wetalika i do nas już nie przychodziTeraz to duża chodzi do niego. Ale dziadek o nas kotkach pamięta i zawsze każe dużej wymiziać nas od niego.
Zuzia
Ojej Zuziu, życzymy dziadkowi zdrowia! Na pewno brakuje Wam jego wizyt - Duża opowiadała naszej dużej, że Wasz Dziadek bardzo Was kocha!
Sabcia
Sabciu!
On tylko tak udaje że kotków nie lubi ale lubi do nas przychodzić.Mnie mówi że mnie lubi bo jestem grzeczną kotką i daję się pogłaskać i nie uciekam a Polę lubi bo sie z nim bawi ( najchętniej we froterowanie podłogi - łapie laskę dziadka wszystkimi łapkami a dziadek froteruje nią podłogę i oboje się cieszą) .
Zuzia
MalgWroclaw pisze:Sabciu, jakaś Marcysia![]()
może to lepiej, że nie będzie miziasty czarny![]()
Fasolka (trzymam Cię za łapkę)
MalgWroclaw pisze:Powinna być ikonka, jak kotek głaszcze drugiego (ja Ciebie), albo myje mu uszko.
Fasolka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości