CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 01, 2014 13:58 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

kussad pisze:Poproszę o wklejenie tutaj psów - wiem, że Wasze są prześliczne :ok:

Odniosę się jeszcze do tego, bo... no... lubię się chwalić tym moim Potfforem :mrgreen:
Shercio we własnej osobie:
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... e=551AB4D2

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... fa8f717e33
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon gru 01, 2014 21:26 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

Bardzo dziękuję za wszystkie głosy oddane na nas w Krakvecie i kussad za kibicowanie nam, mnóstwo dobrych podpowiedzi, podnoszenie wydarzeń i w ogóle, że przez całe głosowanie była z nami.

Fundacja KOT

Od: Sob cze 28, 2008 13:41

Post » Wto gru 02, 2014 12:41 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

Caragh pisze:
kussad pisze:Poproszę o wklejenie tutaj psów - wiem, że Wasze są prześliczne :ok:

Odniosę się jeszcze do tego, bo... no... lubię się chwalić tym moim Potfforem :mrgreen:
Shercio we własnej osobie:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... fa8f717e33
Shercio już dawno bardzo mi się spodobał – jeszcze lepiej byłoby go widać na tym drugim ślicznym zdjęciu w wersji widocznej… :)
Fundacja KOT pisze:Bardzo dziękuję za wszystkie głosy oddane na nas w Krakvecie i kussad za kibicowanie nam, mnóstwo dobrych podpowiedzi, podnoszenie wydarzeń i w ogóle, że przez całe głosowanie była z nami.
Bardzo dziękuję… :)
Sprawiłaś mi ogromną przyjemność swoim wpisem tutaj u nas na prywatnym wątku i miło odbieram współpracę przez cały ten czas z Wami Wszystkimi i cieszę się, że udało nam się wygrać :1luvu:
Często w ciągu kilku lat robiłam to samo ale nigdy nikt się potem nie odezwał… potem zawsze się usuwam… sama widziałaś, że nawet mi umyka imię i nazwisko nawet gdy je już mam wśród Znajomych z wcześniejszego okresu… :oops:
….
Bywają różne chwile… też rozczarowanie zachowaniem kogoś , z kim kiedyś miałam okazję dość ogólnikowo rozmawiać ale w innych sytuacjach było całkiem inaczej… Może taki jest powód gdy kogoś zaczynam unikać… :|
….
W prywatnej korespondencji lubię wpisy z podaniem daty i godziny bo potem często umyka data napisania wiadomości… dla mnie samej, często wcale nie wiem kiedy to przeczyta adresat, jest ciekawe w jaki sposób w różnym czasie myślałam na jakiś temat albo co wtedy się działo…
….
Moje aktualności?
Zaniosłam swój telefon do naprawy w ramach gwarancji – jeszcze jest jej 6 m-cy…

Mam zastępczy telefon – dotykowy „Nokia Lumia 610” i podchodzę do niego jak do jeża… oglądam, próbuję coś znaleźć, wypróbować różne funkcje więc całkiem możliwe, że do Kogoś powysyłam coś całkiem przypadkiem a może testowo… :wink:
Opcji wymienionych w instrukcji obsługi, którą znalazłam w internecie wcale nie widzę – może dlatego, że to egzemplarz zastępczy…

Mam nowa kartę SIM – stara duża miała kilkanaście lat i w smartfonie już by nie działała…
Tak jak przewidywałam – telefon odbiorę za około 2 tygodnie sformatowany – czyli wszystko straciłam…

....
Maleńka Lenka aktualnie ma największy problem z ulewaniem a jeść kooocha :D
.......
Dziś DLA WSZYSTKICH PRZESYŁAMY promienie słońca, pięknie świecącego od rana za oknem i uśmiech :D i jak zawsze :ok: :ok: :ok:
Pozdrawiam Ewa&Choco&Nero
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto gru 02, 2014 16:45 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

Oby to był tylko niedobór D3 :ok: :ok: :ok:
Dostałam pusty SMS.
W pracy dalej młyn ( wszyscy są w pracy, ale przybywa klientów z poważnymi problemami)
Pozdrawiamy :201461

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Wto gru 02, 2014 19:50 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

Witamy

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro gru 03, 2014 12:43 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

Bardzo dziękuję za kciuki i proszę o kolejne dla nas…
Jest prawie zima…. Trzeba zażywać tran…

Po co kciuki – 57-letni W po konsultacji ze swoim kardiologiem ma się zaraz zgłosić do szpitala kardiologicznego… co chwilę coś…. prawie codzienna długo trwająca arytmia a co jeszcze i co dalej nie wiadomo… :|
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Śro gru 03, 2014 14:00 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

kussad pisze:Shercio już dawno bardzo mi się spodobał – jeszcze lepiej byłoby go widać na tym drugim ślicznym zdjęciu w wersji widocznej… :)

Dziękujemy za miłe słowa :D Tak, ale i to zdjęcie już było sztuką ;) Jak widzi, że się zabieram za robienie fot, od razu zmienia pozycje.

Kciuki oczywiście są :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Śro gru 03, 2014 19:55 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

Mryczór Obrazek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie gru 07, 2014 19:27 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

Jak widziałyście w moim podpisie i może zauważałyście moją aktywność, może bez dołączania do wydarzenia, do którego Was Wszystkie zaprosiłam obserwowałyście całość akcji!
Cały czas ze zmienionego tytułu naszego wątka i z podpisu było widać gdzie jesteśmy... dlaczego nas tu nie było...
https://www.facebook.com/events/3661773 ... lan_edited
http://www.dogomania.com/forum/topic/14 ... moc/page-8
Mogłam docenić ile daje możliwość zmiany tytułu wątka - dzięki niej tam trafiłam - zauważyłam edycję tytułu u znajomych :)

Przed chwilą wróciłam do domu i znalazłam BARDZO POMYŚLNĄ WIADOMOŚĆ – KAJA ODNALEZIONA I JUŻ W SWOIM DOMKU! :D
Ufff! Nareszcie - bardzo się cieszę z powodzenia całej akcji....
Wiecie jakie czasem miewam myśli - że nigdy więcej nie dołączę ani nie rozpocznę działania w takiej sytuacji, nie utworzę takiego wydarzenia bo przynoszę pecha w poszukiwaniach zaginionym zwierzakom... bo jest różnie - dużo nie odnalazło się nigdy - :( CHYBA JEDNAK ZOSTANĘ NA FORUM I NADAL BĘDĘ ROBIŁA TO CO ROBIĘ…
Inne sprawy…. niezależnie od tematu często wybieram wersję rozmowy bardziej prywatnej …
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Nie gru 07, 2014 20:19 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

kussad pisze:CHYBA JEDNAK ZOSTANĘ NA FORUM I NADAL BĘDĘ ROBIŁA TO CO ROBIĘ…

O !!!!!!!! :ok:
kussad pisze:Jak widziałyście w moim podpisie i może zauważałyście moją aktywność, może bez dołączania do wydarzenia, do którego Was Wszystkie zaprosiłam obserwowałyście całość akcji!
Cały czas ze zmienionego tytułu naszego wątka i z podpisu było widać gdzie jesteśmy... dlaczego nas tu nie było...
https://www.facebook.com/events/3661773 ... lan_edited
http://www.dogomania.com/forum/topic/14 ... moc/page-8
Mogłam docenić ile daje możliwość zmiany tytułu wątka - dzięki niej tam trafiłam - zauważyłam edycję tytułu u znajomych :)

ja dopiero teraz zobaczyłam wydarzenie,ale na szczęście wszystko skończyło się dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
A na dogomanii,to nie wiem czy mi konta nie skasowali,bo nie pamiętam kiedy się tam odzywałam :lol:

Szercio to cudowny pies,w naszych ulubionych kolorach,zwłaszcza przez mojego małżona ulubione kolorki
Kiedyś jego siostra miała podobną do Szercia sunię

kussad pisze:Bardzo dziękuję za kciuki i proszę o kolejne dla nas…
Jest prawie zima…. Trzeba zażywać tran…

Małżon wczoraj zakupił w tabletkach i od jutra śmigamy go
NITKA/KARINKA pisze:W pracy dalej młyn ( wszyscy są w pracy, ale przybywa klientów z poważnymi problemami)
Pozdrawiamy :201461

Bo,że za Twoje zdrówko nieustanne kciuki od nas som ,to pamiętasz o tym ? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
kussad pisze:W prywatnej korespondencji lubię wpisy z podaniem daty i godziny bo potem często umyka data napisania wiadomości… dla mnie samej, często wcale nie wiem kiedy to przeczyta adresat, jest ciekawe w jaki sposób w różnym czasie myślałam na jakiś temat albo co wtedy się działo…
….

No i potem w razie jakiś wspominków ,to zamiast zastanawiać się kiedy to pisałaś,czy tamto,masz czarne na białym
morelowa pisze:Zwrócić uwagę co powoduje kolki jeśli dziecko jest karmione czymś innym niz tylko pokarm matki i na to co matka je.

a jeśli juz są te kolki to lekko masować brzuszek
A noszenie na rękach,to tylko w ekstremalnych przypadkach i poważnych,gdy naprawdę coś bardzo poważnego się dzieje,nigdy "bo dziecko się domaga" ,bo potem nie dadzą rady
kussad pisze:Ostatnio piekłam chleb – odkręcam wodę gazowaną kupioną i przyniesioną w tym dniu i otwierając zalewam wszystko dookoła od siebie poczynając…. Taka jestem zdolna :oops: :ryk:

oj zjadłabym sobie taki własnoręcznie pieczony chlebek
Jako,ze mój małżon wyuczony piekarz,muszę się do niego uśmiechnąć chyba :mrgreen:

A z tą wodą,to przynajmniej wiesz co robić w razie jak będziesz śpiąca,dyć nieprzytomna z niewyspania :mrgreen:

i kciuki za to co potrzeba :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie gru 07, 2014 20:57 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

kussad pisze:Wiecie jakie czasem miewam myśli - że [u]nigdy więcej nie dołączę ani nie rozpocznę działania w takiej sytuacji, nie utworzę takiego wydarzenia bo przynoszę pecha w poszukiwaniach zaginionym zwierzakom...

Co to za beznadziejny pomysł?? 8O
:D

Dzieci - nie będa się domagać jak nie będą potrzebowały , one wiedzą lepiej, a dorośli nie rozumieją. Trzeba nosić i trzymac blisko. :)
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie gru 07, 2014 23:58 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

morelowa pisze:
kussad pisze:Wiecie jakie czasem miewam myśli - że nigdy więcej nie dołączę ani nie rozpocznę działania w takiej sytuacji, nie utworzę takiego wydarzenia bo przynoszę pecha w poszukiwaniach zaginionym zwierzakom...
Co to za beznadziejny pomysł?? 8O
Wiesz to są moje wahania z dłuższego okresu gdy próbowałam pomóc ale akcja się nie powiodła i nie wiem czy działaniem więcej nie zaszkodziłam chociaż wtedy najprawdopodobniej robiłabym sobie wyrzuty, że nie spróbowałam, że nie zrobiliśmy wszystkiego co było możliwe :( :( :(
Nie wiem co gorsze - czy wzbudzanie nadziei, że może się uda, czy może obojętne zaniechanie działania :(
To pozostanie na zawsze moim dylematem - to wie jedynie Ktoś Kogo dotyczyła akcja czy chciał żebym była wtedy przy Nim :(

Odpowiem bardziej składnie stopniowo….. gdy trochę się ogarnę po prywatnych zawirowaniach w ostatnim czasie i w rezultacie rzadziej gdzieś się pojawiam .
Wypadły mi domowe dwa wieczory i miałam inne zajęcia co wystarczyły do konieczności aktywności o dziwnej jak na mnie porze – np. pora napisania wczorajszego posta tutaj i na FB….pieczenie chleba i mięsa na dziś skończyłam o 1:30 bo spiętrzyły mi się domowe obowiązki :oops:

Coś więcej próbowałam napisać bardziej prywatnie i wszystko mi znikło – trafiło na zerwanie łącza z Internetem a z pisania drugi raz już zrezygnowałam... :(
....
Właśnie – jak można poznać na czacie czy i kiedy została odczytana wiadomość – w pewnej chwili zaczęła mi się pojawiać inna pora ostatniej aktywności – nie połączyło wszystkiego w całość tylko oddzieliło czas próby wysłania tego zagubionego - możliwe, że to była pora przeczytania rozmowy… chociaż po czasie reakcji a raczej jej braku, mogę myśleć coś całkiem innego…
….
Teraz zdenerwowałam się czymś zupełnie innym – na wtorek rano jest mi potrzebny wynik bardzo ważnego badania i gdzieś go posiałam….. nie widzę ani ksero ani skanu…. jeśli je w ogóle zrobiłam… :evil:
Czas iść spać…. Może jutro ustalę coś więcej…
….
Ile macie Internetu w abonamencie w telefonach - czy to wystarcza na swobodne korzystanie z Internetu z różnych miejsc?
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pon gru 08, 2014 9:18 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

Jestem (zaglądam) z kciukami za wszystko !
:ok: :201461

Dzięki, ze jeszcze o mnie pamietacie :oops:

I o tej Tablicy myślałam ( dla mnie Tablica i chat to dodatkowe kanały przekazywania informacji)
Netu w komórce w abonamencie nie mam (aktualnie) czasami promocyjne pakiety - w grudni muszę odnowić umowę albo zrezygnować

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Pon gru 08, 2014 10:06 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

Zawsze się może nie powieźć - taki urok akcji wszelakich. I nawet jak jedna na ileś sie powiedzie to dobrze- to nie dziedzina , w której można liczyć na wykonanie planu :mrgreen:

Nie, nie - internet w telefonie? nie! telefon do kontaktów 'osobistych' .
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon gru 08, 2014 10:16 Re: CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

Mam 250MB w telefonie, ale ja i w pracy i w domu korzystam z Wi-fi, więc taka ilość w zupełności wystarcza 'na drogę'

Zawsze lepiej próbować :ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

[poprzednia][następna]