Duża zamiast Inusię pilnować w domku i miziać to sie gdzieś szlaja

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ineczko, ratunkuj!!! Znowuż mamy zajmniętego brodzika! Siedzi tam jakoweś takie podobne do mię (jak ono śmie!) i drze pysia tak że słychać chyba za górami za lasami.
Co ja mam począć nieszczęsmna?![]()
Książniczka Ofelja załamana
agusialublin pisze:Cześć Dziewczyny![]()
![]()
wątusia nowego szykujcie![]()
bo stówa na karku
mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Zrobiało się zimniej i to dobry powód coby domagać się od Dużej dodatkowego amciu. My tak robiamy. Ty też miaukaj i udawaj biedmnego zmarzłego kotku, to dostaniesz więkcej amciu.
Książniczka Ofelja doradzająca
Nie ma takiej opcji. Nie dam się nabrać
Duża
bo podobno Inusia za gruba?
agusialublin pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Zrobiało się zimniej i to dobry powód coby domagać się od Dużej dodatkowego amciu. My tak robiamy. Ty też miaukaj i udawaj biedmnego zmarzłego kotku, to dostaniesz więkcej amciu.
Książniczka Ofelja doradzająca
Nie ma takiej opcji. Nie dam się nabrać
Duża
bo podobno Inusia za gruba?
taaa, akuratto Duza Małpa za gruba a nie biedna Inusia
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:I się niedługo Inusi wątuś skończy
No miał. W ostatnią sobotę. Wykańczaczki chyba strajkują.
Ale jutro go nie kończcie.
dlaczego?
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Pakowuję moje myś-myś-mysie i moje miseczki i mój koffany kocyk i tuptam do cię, bo tu się nie da żyć. Znowuż mamy opcego w łazienku![]()
MB&Ofelia pisze:MalgWroclaw pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Pakowuję moje myś-myś-mysie i moje miseczki i mój koffany kocyk i tuptam do cię, bo tu się nie da żyć. Znowuż mamy opcego w łazienku![]()
![]()
![]()
![]()
Fasolka
Fasolku, widzę że mię rozumisz. No jak można co chwilkę przynosić nam opcego do łazienku? A miauknę jeszcze, że ten opcy wygląda prawie jak ja, Ofelka! No jak on śmie?! To jezd niesłychowne!
Książniczka Ofelja okropecznie oburzona
Fakt, maluch jest też marmurkowy (nie ma takiego ładnego regularnego wzoru jak Ofelia, ale to marmurek). Ofelia, zerkając na niego przez szybę brodzika, w pierwszej chwili nawet nie syczała. Żartowałam, że chyba myśli że patrzy w lustro
mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:MalgWroclaw pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Pakowuję moje myś-myś-mysie i moje miseczki i mój koffany kocyk i tuptam do cię, bo tu się nie da żyć. Znowuż mamy opcego w łazienku![]()
![]()
![]()
![]()
Fasolka
Fasolku, widzę że mię rozumisz. No jak można co chwilkę przynosić nam opcego do łazienku? A miauknę jeszcze, że ten opcy wygląda prawie jak ja, Ofelka! No jak on śmie?! To jezd niesłychowne!
Książniczka Ofelja okropecznie oburzona
Fakt, maluch jest też marmurkowy (nie ma takiego ładnego regularnego wzoru jak Ofelia, ale to marmurek). Ofelia, zerkając na niego przez szybę brodzika, w pierwszej chwili nawet nie syczała. Żartowałam, że chyba myśli że patrzy w lustro
i się zastanawia czy naprawdę jest taka mała?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter i 68 gości